National

Cine este bărbatul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze în portbagajul mașinii

Publicat: 06 feb. 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Cine este bărbatul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze în portbagajul mașinii
Cine este bărbatul care și-a răpit iubita și a vrut s-o incendieze în portbagajul mașinii

Bărbatul care și-a răpit iubita în Capitală și a vrut să o incendieze în portbagajul mașinii este un cunoscut manelist. Potrivit unor surse judiciare și conform profilului de Facebook, aceste este Gicuță din Apărători.

Cântărețul de manele este acuzat că și-a închis iubita în portbagaj, a abandonat mașina pe un teren viran și i-a dat foc. Femeia a fost găsită și salvată la timp de polițiști.

Manilistul și iubita s-au certat în fața unui hotel

Manelistul și iubita acestuia fuseseră văzuți certându-se în fața unui hotel din Sectorul 3 al Capitalei, pentru că femeia ar fi avut o datorie la acel hotel.

După ceartă, bărbatul și-a lovit partenera și apoi s-a urcat la volanul mașinii acesteia deși consumase alcool. Pe drum ar fi oprit și și-a forțat partenera să intre în portbagaj.

Femeia a avut totuși posibilitatea de a suna de două ori la 112, prima oară la ora 4.40 dimineața, înainte să fie închisă în portbagaj. Manelistul și iubita lui au fost duși la audieri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi cercetat acum de polițiștii de la Omoruri și procurorii Tribunalului București pentru tentativă de omor.

Mărturiile cutremurătoare ale operatorului 112

Ministerul Afacerilor Interne distribuie, luni seară, pe pagina de Facebook, mărturiile a doi dintre poliţiştii implicaţi în cazul femeii sechestrate în portbagajul maşinii.

Operatorul 112 povesteşte că a auzit cele mai răvăşitoare cuvinte: „Mi-e frică că o să mă omoare” şi „A dat foc la maşină”, iar unul dintre agenţii care au găsit maşina în flăcări compară imaginea cu una dintr-un film de groază.

Operatorul 112 de la Poliţia Capitalei, care a preluat de la STS apelul femeii sechestrate, a povestit că din vocea colegei de la STS a înţeles că este un caz complicat.

„Aveam pe linie deja dispecerul de la Rutieră şi pe cel care se ocupă de acest sector, ca să avem cu toţii informaţiile în timp real. Nu era timp de pierdut! (…) maşina era în mers, aşa că am început să o urmărim pe traseu. Colegii din teren au pornit imediat pe urmele lor.

Între timp:…. «Haideţi, veniţi, vă rog! A oprit maşina şi mi-e frică să nu vină şi să mă vadă cu telefonul, că o să mă omoare» Au fost cele mai răvăşitoare cuvinte pe care le-am auzit vreodată! După asta a închis… Am crezut atunci că o se întâmple o tragedie”, povesteşte operatorul 112.

Acesta a precizat că femeia a revenit, dar a auzit-o strigând: „A dat foc la maşină!”. Tot atunci şi-a auzit colegii strigând ”Poliţia”.

Mărturie agentului care a găsit victima în portbagaj

MAI a postat şi experianţa unuia dintre agenţii de la Rutieră care au căutat efectiv maşina.

„Din aproape în aproape, am înţeles unde sunt. Cunoşteam zona aşa că în câteva minute eram acolo! Eram deja cu faza lungă şi cu girofarul pornit, aveam lanterne, aşa că în câteva momente am văzut maşina, abandonată pe un câmp, cam la 50 de metri de drum. Când ne-am apropiat, imaginea era ca dintr-un film de groază… maşina era incendiată la interior, iar din portbagaj se auzeau ţipetele disperate ale femeii! I-am strigat şi eu la rândul meu „POLIŢIA!!”, ca să ştie că am venit să o salvăm. Nici nu ştiu cum am deschis şi cum am scos-o de-acolo, era foarte speriată, dar coerentă, era curajoasă! Din curajul acesta şi-a adunat puterea de a lupta, de a face ce trebuie ca să se salveze. Tot ea ne-a ajutat cu date să-l putem identifica pe agresor”, a povestit agentul.

Comentarii
Adauga un comentariu