Cancan

Părinţii Andreei Ibacka „şi-au făcut cruce” când l-au cunoscut pe Cabral. Ce s-a întâmplat atunci când blondina l-a adus la ea acasă pe prezentatorul tv

Publicat: 03 sept. 2020
părinţii Andreei Ibacka
Părinţii Andreei Ibacka. Acestia si-au facut cruce cand l-au cunoscut pe prezentatorul TV

Chiar dacă la prima vedere părea o relaţie imposibilă, părinţii Andreei Ibacka nu au avut nimic împotriva relaţiei fiicei lor cu prezentatorul TV. Cei doi amorezi au trecut peste toate concepţiile de la începutul relaţiei lor şi că drept dovadă sunt împreună de 14 ani şi se înţeleg cum nu se poate mai bine.

Cabral şi Andreea Ibacka sunt împreună de 14 ani şi se înţeleg cum nu se poate mai bine. Chiar dacă s-au lovit de numeroase concepţii la începutul relaţiei lor, cei doi au trecut peste toate şi nu au aplecat niciodată urechea la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Cabral a spus că părinţii Andreei Ibacka „şi-au făcut cruce” când l-au cunoscut personal

Toată lumea s-a întrebat cum anume au reacţionat părinţii Andreei Ibacka, atunci când blondina l-a adus la ea acasă pe Cabral. Prezentatorul TV a oferit un interviu savuros pentru viva.ro în cadrul căruia a povestit cum a fost prima întâlnire cu părinţii Andreei, dar şi numeroase alte aspecte din viaţă şi din căsnicia lor.

„Nu au fost probleme acolo. Şi-au făcut cruce cu limba şi au sperat că ştie ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului şi că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a ştiut colega de rate ce să aleagă…

Dragoste. La prima vedere. Clar. După şase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraş cu mine. Până la urmă, a ieşit la o cafea. Şi şarmul meu incredibil, prezenţa mea enigmatica, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-şi mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam aşa ceva…” a spus Cabral, în interviul cu pricina.

Cum gestionează Cabral şi Andreea Ibacka certurile din cuplu

Cu acelaşi umor caracteristic, atunci când a fost întrebat cum anume se gestionează certurile de la ei din cuplu, Cabral a răspuns: „Nu cedează niciunul. Şi umorul meu fabulos dispare că prin minune, se trece la luptă la baioneta, tragem cu tunurile, dăm cu ghioaga, pornim laserele…” a spus acesta.

În legătură cu viaţa de părinte, Cabral susţine că s-au schimbat foarte multe lucruri, iar acum, tot timpul şi toată atenţia lor se îndreaptă către micuţa Namiko.

„Timp nu mai e. Decât pentru Mica Bucle. Aşa i se spune micului dragon…” a mai spus Cabral, pentru sursa citată.

Cabral, prin în pat cu Diana Dumitrescu

Foarte cunoscut şi râvnit de multe femei, Cabral este o apariţie de senzaţie pe scenă showbiz-ului românesc. Puţini îşi mai amintesc, probabil, că pe vremuri, Cabral a jucat în mai multe telenovele.

În anul 2006, în serialul „Iubire ca în filme„, Cabral a interpretat rolul unui bărbat care se iubea intens cu Diana Dumitrescu.

Astfel, în film, au fost înregistrate şi câteva scene de amor fierbinte, în care cei doi se aflau dezbrăcaţi în pat. Scenele de atunci au ridicat audienţă la cote maxime.

Ulterior, Cabral a explicat faptul că iubirea în filme nu este chiar atât de confortabilă pe cât pare.

“Teoretic, cu toţii ne pricepem să facem dragoste, până la urmă e ceva omenesc, natural. Eh, dar încearcă să fii natural şi omeneasc făcând dragoste cu 15 oameni care stau cu ochii pe tine ca pe butelie! Evident că oricât ai fi de relaxat în mod normal, ai tendinţa să te crispezi şi dacă echipa nu te ajută ajungi la judo nu la dragoste”, spunea mulatrul.

Adauga un comentariu