Cultural

Cine este Diana Bulimar de la America Express 2023. De ce a fost nevoită să renunțe la cariera sa de succes

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Diana Bulimar de la America Express 2023. De ce a fost nevoită să renunțe la cariera sa de succes
Diana Bulimar a renunțat la gimnastică în urmă cu câțiva ani și s-a reinventat pe plan profesional.

Multă lume este dornică să afle cine este Diana Bulimar de la America Express 2023. Tânăra în vârstă de 28 de ani a acceptat cu mult entuziasm noua provocare din plan profesional și este încrezătoare că se va descurca de minune în celebra competiție alături de colega sa, Larisa Iordache. Diana Bulimar nu este străină de lumina reflectoarelor. Aceasta a participat la Exatlon, iar cu câțiva ani în urmă a fost campioană la gimnastică, fiind susținută de nimeni alta decât Nadia Comăneci. Cu toate acestea, vedeta s-a reinventat pe plan profesional și face furori pe rețelele de socializare. Puțini sunt cei care știu de ce a fost nevoită să renunțe la cariera sa de succes.

Cine este Diana Bulimar de la America Express 2023

Diana Bulimar este una dintre concurentele de anul acesta de la America Express. Frumoasa gimnastă participă la faimoasa competiție alături de colega ei de breaslă, gimnasta Larisa Iordache. Deși are un palmares impresionant și numeroase premii în sport, Diana Bulimar a fost nevoită să renunțe la gimnastică în anul 2016 după mai multe accidentări și intervenții chirurgicale. Tânăra sportivă s-a reinventat pe plan profesional și are un succes uluitor pe social media, unde are un număr mare de urmăritori. Diana Bulimar a lansat în anul 2019 și o carte biografică, ,,Povestea lui Didi”, care a cucerit publicul autohton. Concurenta de la America Express 2023 a dezvăluit care au fost marile sale provocări din carieră, dar și suferințele prin care a trecut în ultimii ani.

„Când am început să fac gimnastică aveam vreo trei ani şi jumătate. Am fost un copil foarte activ şi părinţii mi-au încurajat să fac sport. Nu este atât de uşor să stai câte 8- 9 ore în sală să lucrezi, să îţi vezi tot timpul palmele cu bătături, dar în momentul în care urci pe podium şi îţi mai cântă şi imnul… (…)

Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare.”, a declarat fosta gimnastă.

În prezent, Diana Bulimar se dedică proiectelor sale din televiziune, însă nu neglijează pasiunea sa pentru sport. Deși s-a retras din gimnastică, tânăra îi ajută pe alți copii să își urmeze pasiunea și să facă performanță în sport. O altă vedetă care s-a reinventat pe plan profesional și participă la faimosul show Survivor România 2023 este Ada Dumitru. Tânăra actriță este încrezătoare că se va descurca de minune și va cuceri publicul cu energia sa debordantă. Și Bianca Patrichi se află pe lista concurenților acestui concurs. Celebra dansatoare a acceptat noua provocare din carieră și este gata să își depășească limitele. Nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi are un trecut controversat, aceasta fiind ispită la ,,Insula iubirii.” Tânăra își asumă fiecare apariție îndrăzneață și face furori de fiecare dată când se afișează în lumina reflectoarelor.

Ce spune fosta gimnastică despre participarea sa la America Express

Diana Bulimar se bucură din plin de experiența de la America Express. Aceasta participă alături de colega sa de breaslă, gimnasta Larisa Iordache, la faimosul show de televiziune. Cele două sunt încrezătoare că vor face față tuturor provocărilor și vor cuceri publicul din fața marilor ecrane, chiar dacă vor avea parte de multe momente grele și situații limită.

,,Cred că adrenalina de-aici nu are nicio legătură cu cea din gimnastică, pentru că acolo eram antrenate să facem, de exemplu, un program de un minut și jumătate cu lucruri exersate, în schimb, aici totul e o necunoscută.”, a declarat vedeta.

La rândul ei, Larisa Iordache a vorbit despre participarea sa la celebra competiție, dezvăluind că noua provocare îi va schimba complet viața.

„În gimnastică, noi eram antrenate pentru fiecare lucru, da. Știam că trebuie să stăm un minut și jumătate pe bârnă, știam că trebuie să facem elementele pe care le repetam de mii de ori. Aici e total diferit: ești în mijlocul unei țări necunoscute, unde trebuie să te descurci fără transport, cazare și mâncare asigurate.”, a precizat aceasta.

Diana Bulimar a renunțat la gimnastică în urmă cu câțiva ani și s-a reinventat pe plan profesional. Tânăra participă la America Express 2023 și se bucură din plin de celebritate. Fosta sportivă face furori și pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori.

Adauga un comentariu