National

Cine este Florin, românul în vârstă de 33 de ani care a murit sub un TIR, pe o autostradă din Spania. Bărbatul este căsătorit și avea un copil de 6 ani

Publicat: 23 dec. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cine este Florin românul în vârstă de 33 de ani care a murit sub un TIR pe o autostradă din Spania. Bărbatul este căsătorit și avea un copil de 6 ani
Cine este Florin, românul în vârstă de 33 de ani care a murit sub un TIR, pe o autostradă din Spania. Bărbatul este căsătorit și avea un copil de 6 ani

Un alt accident cumplit a avut loc, de această dată în apropierea localității Cuéllar, din provincia Segovia, Spania. Un român în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, în urma incidentului rutier în care a fost implicat. Florin era căsătorit și avea o fetiță de șase ani.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, în urma unui accident rutier în care a fost implicat, în apropierea localității Cuéllar, din provincia Segovia, Spania.

Cine este Florin, tânărul român care a pierit sub un TIR, pe o autostradă din Spania

Mai exact, accidentul rutier în care a fost implicat Florin a avut loc pe autostrada Pinares. Bărbatul era de naționalitate română, era căsătorit și avea o fiică în vârstă de șase ani. Concret, el era originar din Medgidia, dar se mutase în Spania împreună cu familia.

Totodată, teribilul accident s-a produs pe autostrada A-601, în direcția spre Valladolid. Ei bine, autoturismul în care se afla Florin a fost lovit de un camion, provocând decesul șoferului român.

Mai mult decât atât, impactul a avut loc în jurul orei 06:00 dimineața, iar centrul de urgență 112 din Castilia și León a fost alertat prin intermediul unui apel telefonic.

Florin lasă în urmă o mamă, o soție și o fiică împietrite de durere

În urma anchetei desfășurate de oamenii legii, se pare că Florin, rezident al localității Sanchonuño, plecase spre locul său de muncă. Acesta lucra la o fermă de păsări situată la câțiva kilometri distanță de casă, în apropierea autostrăzii Pinares.

Așadar, bărbatul în vârstă de 33 de ani fie ar fi adormit la volan pe drumul către destinație, fie din cauza condițiilor meteo, a pierdut controlul mașinii, potrivit primelor informații ale polițiștilor.

Astfel că, la kilometrul 65 al autostrăzii care conectează Segovia de Valladolid, Florin a avut de înfruntat de condiții meteorologice nefavorabile, iar asta pentru că zona în care se afla era acoperită de ceață și vizibilitatea era semnificativ redusă.

„Floarea lui mamă frumoasă. Dumnezeu să te odihnească în pace, copilul meu bun și blând! Nu te vom uita niciodată! M-ai lăsat prea devreme! “, este mesajul plin de durere al mamei sale.

Comentarii
Adauga un comentariu