National

Cine este Gim, concurentul care l-a impresionat pe Florin Călinescu. I-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale

Publicat: 23 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Gim concurentul care l-a impresionat pe Florin Călinescu. I-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale
Gim, în vârstă de 25 de ani, este din județul Timiș, iar pentru a-și câștiga existența, acesta lucrează în construcții

Luni seară a fost o nouă ediție a emisiunii Românii au talent și multă lume șe întreabă cine este Gim, cel care l-a impresionat pe Florin Călinescu. În urma numărului prestat pe scena emisiunii de talente, tânărul a primit Golden Buzz și a fost trimis direct în semifinale. Mai mult, Florin Călinescu a fost într-atât de înduioșat de povestea acestuia încât i-a propus să-i devină bunic.

Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent a început în forță, iar de această dată jurații, la fel ca și concurenții, ne surprind cu alegerile lor. Cu o săptămână în urmă, a fost ploaie de Golden Buzz-uri în emisiune, după ce jurații au fost impresionați de interpretările concurenților. De această dată, tânărul Gim, care a crescut la casa de copii, a fost cel care l-a impresionat enorm pe juratul Florin Călinescu, care a apăsat butonul de Golden Buzz.

Cine este Gim, cel care l-a impresionat pe Florin Călinescu

În acest sezon, telespectatorii îi pot urmări concurenți de două ori pe săptămâna, deoarece producătorii au decis să difuzeze luni și vineri marele show. De la începutul emisiunii, câțiva concurenți au primit Golden Buzz. Aseară, Ghințan Ion Mihai a primit un Golden Buzz la Românii au talent, sezonul 11, de la juratul Florin Călinescu. Gim, este un rapper cu vise mari și care își dorește să schimbe viețile tinerilor abandonați de proprii părinți. Povestea lui Gim este una impresionantă și tristă. Acesta a fost părăsit de părinții săi și a crescut într-un orfelinat. Cu toate astea, a reușit să termine 12 clase, să facă opt ani de muzică și patru ani de actorie. Gim a venit la Românii au talent cu o piesă de rap, compoziție proprie, și care l-a convins pe Florin Călinescu că merită să primească Golden Buzz-ul, astfel tânărul ajunge în semifinală.

Gim, în vârstă de 25 de ani, este din județul Timiș, iar pentru a-și câștiga existența, acesta lucrează în construcții. De asemenea, tânărul a povestit că a crescut la casa de copii alături de fratele său, dar acesta a fost înfiat când era mic. Gim a stat în orfelinat până la vârsta de 12 ani. „Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la același cămin, orfelinat și el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, știam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat”, a povestit emotionant Gim.

Gim, poveste tristă de viață

Totodată, concurentul a declarat că a locuit trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, iar când îi era foame, reușea să primască mâncare.

„Am stat trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, nu simțeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcții, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alții sunt mult mai rău”, a povestit Gim.

Așadar, după terminarea numărului, Gim a primit butonul auriu de la Florin Călinescu. Surprins, Gim a sărit în sus de bucurie, iar minute în șir a stat blocat pe scenă.

„Mă gândeam la ce ai spus mai devreme că tu vrei o familie și copii care să aibă bunici că tu nu ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur, ia de aici atunci”, iar acela a fost momentul în care Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz.

„Bravo, Gim! Cred că ești exact pe drumul care îți dorești să fii. Ăsta e drumul tău. Orice mi-ai spune, inclusiv din versurile tale, eu am înțeles că îți lipsește familia”, a spus Andi Moisescu. C\t despre Cine este Gim, concurentul care l-a impresionat pe Florin Călinescu, cu siguranță vom mai auzi de el…

Adauga un comentariu