Prima pagină » Cancan » Cine este iubita lui Selly? Aceștia sunt împreună de peste 4 ani și duc o poveste frumoasă de iubire

Cine este iubita lui Selly? Aceștia sunt împreună de peste 4 ani și duc o poveste frumoasă de iubire

17 mai 2024, 12:58,
BZI.ro, în Cancan

Cum arată, dar și cu ce se ocupă iubita lui Selly? Aflați în rândurile următoare toate detaliile despre povestea de dragoste dintre cei doi.

Smaranda Știrbu, pe numele său, este iubita lui Selly de aproape cinci ani. Ei s-au cunoscut în timpul liceului, iar de atunci au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea influencerilor din România. Aceasta recent și-a sărbătorit ziua de naștere unde a cheltuit zeci de mii de euro și au venit sute de invitați din lumea showbizului românesc.

Cine este iubita lui Selly

De peste patru ani, celebrul vlogger Selly este într-o relație cu Smaranda Știrbu. Tânăra este în prezent studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie din București, muncind din greu să devină un medic de renume. Pe lângă visul său de a deveni medic, Smaranda are, la fel ca iubitul ei, o prezență impunătoare pe platformele de social media. Doar pe Instagram, aceasta are la activ aproape jumătate de milion de followeri. Smaranda este, de asemenea, foarte pasionată de modă dar și călătorii, dovadă fiind numeroasele sale postări din vacanțe de lux dar și colecția ei uriașă de îmbrăcăminte și accesorii vestimentare. Cei doi s-au cunoscut în perioada liceului în orașul lor natal, Craiova. În prezent, cei doi tineri locuiesc împreună și declară că se simt și se înțeleg foarte bine unul în prezența celuilalt.

„Ne certăm rar, dar la nervi facem urât amândoi. El oricum e genul de persoană cu care când te cerți, o ține din ironie în ironie și te enervezi și mai rău. Nu țipă/înjură. Acasă nu prea ne certăm, în vacanțe vrem să facem chestii diferite și ies scântei”, a scris Smără, pe pagina personală de Instagram.

Petrecerea exclusivistă la 23 de ani

Recent, Smaranda Știrbu a împlinit 23 de ani, iar vloggerul s-a implicat personal în organizarea evenimentului pentru a se asigura că prietena lui are cea mai frumoasă aniversare posibilă. Tematica a fost una de Casino, iar aceasta a avut loc într-un club foarte exclusivist din București, unde Selly a închiriat tot spațiul. Au avut, de asemenea, muzică live dar și voie bună. Smaranda Știrbu a ajuns la eveniment purtând o rochie elegantă, de satin, de culoare neagră și decupată în zona abdomenului, în timp ce Selly a purtat un costum alb inspirat din filmele lui James Bond. De asemenea, cu ajutorul lui Selly, tânăra Smaranda a jucat și în filmul „Buzz House” dar și a reușit să-și îndeplinească toate dorințele de la a merge în excursii în cele mai exotice locuri precum Namibia sau Japonia până la a conduce mașini de lux și a avea o viață pe care mulți tineri și-ar dori-o. Vloggerul a mărturisit că i-a pregătit un cadou foarte special prietenei sale, mai exact o vacanță exclusivistă în care vor pleca amândoi.

„Evident. Un cadou foarte frumos. Ea nu voia să își organizeze petrecere de ziua ei astăzi, dar i-am dăruit un cadou drăguț. O să plecăm într-o mini-vacanță, imediat după petrecerea de ziua ei. Lucrurile sunt conform planului.”, a declarat Selly.

Cine este iubita lui Selly? Pe numele său real, Smaranda Știrbu este o tânără studentă la Medicină care are alături de ea unul dintre cei mai cunoscuți YouTuberi din Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *