Prima pagină » Cancan » Cine este iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Acum s-a aflat adevărul

Cine este iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Acum s-a aflat adevărul

02 nov. 2020, 13:23,
BZI.ro, în Cancan

Chiar daca designerul de moda este cunoscut în toată țara și nu numai, putini stiu cine este iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Recent, Botezatu a recunoscut că iubește din nou, iubita misterioasa fiind o roșcată focoaasa cu care Catalin are o relație la distanta.

Cine este iubita misterioasă a lui Cătălin Botezatu. Designerul a recunoscut tot

Viața alui Cătălin Botezatu a fost întotdeauna un subiect pentru toate publicațiile de cancan. În ultimii ani, el a fost mereu prezent pe prima pagina a ziarelor datorita relațiilor pe care acesta le avea cu femei celebre. Una dintre cele mai cunoscute relații ale designerului este cea cu Bianca Drăgușanu.

Dacă în urmă cu doar câţiva ani apărea pe primele pagini ale ziarelor de scandal din cauza relaţiei pe care o avea cu Bianca Drăguşanu, acum lucrurile stau cu totul altfel. Cătălin Botezatu îşi ţine viaţa personală departe de ochii presei. Şi îi iese de minune, dat fiind că până de curând nu s-a ştiut nimic despre iubita misterioasă a creatorului de modă.

Acum, cu trecere anilor, se pare că Botezatu își tine relațiile secrete de ochii publicului. Recent,  Cătălin Botezatu a recunoscut că iubeşte la nebunie o roşcată. Designerul a povestit, la Antena3, că este o relaţie la distanţă, însă sentimentele dintre cei doi sunt speciale.

“E o relație la distanță care se consumă, altă dată se stinge focul. Vorbim și la telefon. Este foarte tânără și este roșcată”, a declarat Cătălin Botezatu la Show Blitz.

În ciuda femeilor superbe pe care le-a iubit, Botezatu nu a fost convins de niciuna să meargă la altar. Întrebat dacă de data asta e cu noroc, creatorul de modă a lăsat loc de interpretări.

„Nu ştiu. Poate o iau razna, ştii că bărbaţîi înnebunesc la bătrâneţe”, a spus acesta.

Dana Opsitaru, marea iubire a lui Cătălin Botezatu

Povestea de dragoste dintre catalin Botezatu și Dana Opsitaru a început la casa de moda a Zinei Dumitrescu. Aici, aceștia s-au cunoscut şi s-au îndrăgostit nebuneşte. Nu a mai contat nici măcar că ea era cu nouă ani mai mare, că era deja căsătorită şi avea un copil. Cum soţul Danei Opsitaru lipsea foarte des de acasă, Cătălin Botezatu a profitat de absenţa bărbatului pentru a o cuceri pe superba blondă.

“Mi s-a propus să mă căsătoresc pentru acte, doar pentru a rămâne în Germania, dar n-am făcut asta pentru că eram foarte îndrăgostit. Aveam o iubită în România, la care abia așteptam să mă întorc și căreia îi cumpărasem efectiv două geamantane de pantofi.

Dana Opsitaru, era tot model, era puțîn mai mare decât mine.O femeie cu superbă cu care am rămas 7 ani și pentru care probabil mi-aș fi dat și viața. Nu am rămas împreună pentru că era puțîn căsătorită, apoi a divorțat.

Ea a plecat apoi în Germania, apoi au intervenit prietenele noastre, manechinele care o informau cu tot felul de lucruri false sau mai puțîn false. Iar Dana, fiind foarte orgolioasă, foarte geloasă, m-a taxat. Dar e bine că m-a taxat după 7 ani, pentru că pot spune că perioada alături de ea a fost cea mai frumoasă perioadă a viețîi mele. Ea este cea care m-a făcut să mă simt bărbat. M-a cizelat și am învățat foarte multe alături de ea.

Ea este femeia care m-a iubit cel mai tare, care m-a făcut să mă simt iubit. A avut grijă de mine că de un copil, aș vorbi despre ea ore în șir. Acum ne vedem tot timpul, între noi doi a rămas o prietenie extrem de bine cimentată. Dacă am ceva, un of pe suflet, pe ea o sun. Ea mă înțelege cu adevărat”, a spus designerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *