Cancan ultimă oră

Cine este și cu ce se ocupa Simona Ghinea, tânăra care a dispărut de acasă

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este și cu ce se ocupa Simona Ghinea tânăra care a dispărut de acasă
Simona Ghinea a dispărut de acasă și seamănă izbitor cu portretul robot al tinerei incendiate la Giurgiu

Multă lume se întreabă cine este Simona Ghinea, alias Crenguța,  tânăra de 22 de ani, care a dispărut de acasă și este de negăsit. Familia și prietenii tinerei sunt în stare de șoc, deoarece portretul robot al tinerei incendiate la Giurgiu seamănă izbitor cu cel al Crenguței.

Simona Ghinea sau Crenguța, cum îi spuneau prietenii, este din București și a învățat la Școala nr. 64 „Ferdinand I” din Capitală. Apoi a studiat la Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu”. Tânăra, de 22 de ani, locuia alături de bunicul ei de foarte multă vreme. În prezent, Simona Ghinea studia la „Școala Postliceală Domnița Ruxandra” din București. Bruneta era o fire veselă, plină de viață și chiar amuzantă după cum se descrie ea pe rețelele de socializare.

Cine este Simona Ghinea și cu ce se ocupa tânăra care a dispărut

De câteva zile, Simona Ghinea a dispărut de acasă, iar bunicul său a anunțat dispariția nepoatei și a alertat numărul de urgență 112. Prietenii Simonei s-au mobilizat pe rețelele de socializare și au distribuit poza fetei, în speranța că vor primi informații despre ea.

Vă rog din suflet, dacă ați văzut această persoană să-mi comunicați! Este dispărută de 3 zile, polițiștii au fost anunțați chiar de către bunicul ei care doar pe ea o are și o așteaptă îngrijorat acasă. Simona Ghinea, 22 de ani, zona Vitan/Obor, 1,70, brunetă, păr lung, 40 de kg”, au scris amicii tinerei în mediul online.

Simona Ghinea era de profesie clientă falsă. Ea frecventa des cluburile și cafenelele din Centrul Vechi al Capitalei. De mai bine de șase ani, bruneta mergea seară de seară în cluburile din București. Simona Ghinea este o figură des întâlnită în viața de noapte a Capitalei.

Am o rugăminte către toți prietenii din lista mea și către toți colegii din centrul istoric, din zona HoReCa și nu numai, pe Simona o știm mulți pentru că a lucrat în centru cu noi, vă rog dați o distribuire pentru că este dispărută de 3 zile! Cine o vede sau află ceva despre ea să dea un semn urgent! Vă mulțumesc!”, a scris un alt amic de al Simonei.

Apropiații fetei au intrat în panică

Apropiații Simonei au intrat în panică, deoarece tânăra nu a mai intrat de zile întregi pe contul său de Facebook. Însă în urmă cu două zile a apărut online următorul mesaj: „Iubitul Simonei, dacă ești pe Facebook-ul ei, fă bine și răspunde-ne, dă niște detalii!!!!!”, au adăugat amicii Crenguței.

Dacă știe cineva ceva, indiferent de orice detaliu, sunați la Poliție! ??
Haideți cu un share, și cei care o cunosc și cei care nu… poate așa putem să aflăm ceva… Este dată DISPĂRUTĂ de mai bine de 3 zile, o cunosc personal, și mi-aș dori să fie ok!”, a scris un alt tânăr pe rețelele de socializare.

Simona Ghinea se mutase de curând cu prietenul ei

Prietenii Simonei au transmis că fata se mutase de curând cu iubitul ei. Bunicul fetei a declarat că noul iubit al nepoatei a schimbat-o în rău. Bătrânul povestește că fata ar fi slăbit în ultimul timp, ba chiar devenise agitată.

În prezent, nimeni nu știe nimic despre tânăra dispărută. Autoritățile au demarat cercetări pentru a o găsi pe Simona Ghinea și pentru a dovedi dacă aceasta este sau nu tânăra incendiată la Giurgiu.

Așadar, dacă s-a aflat cine este Simona Ghinea, în urma cercetărilor se va dovedi dacă ea este tânăra care a dispărut și a fost găsită incendiată la GIurgiu.

Adauga un comentariu