Actualitate

Pistă decisivă în cazul fetei arse din Giurgiu. Ce detalii au fost descoperite. Mărturiile făcute de bunicul fetei dispărute – VIDEO

Publicat: 04 nov. 2020
Noi detalii privind crima din Giurgiu. Autoritățile au o nouă pistă
Crimă înfricoșătoare în județul Giurgiu

Miercuri, 4 noiembrie 2020, autoritățile au descoperit o pistă decisivă în cazul fetei care a fost arsă în urmă cu câteva zile în localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Poliția a făcut un portret robot al tinerei, însă din primele cercetări efectuate, aceasta nu avea domiciliu în vecinătatea localității. Nicio femeie cu semnalmentele sale nu fusese dată dispărută în zona menționată. Mai apoi, anchetatorii au ajuns pe o pistă declarată promițătoare. Tânăra arsă ar putea fi o fată din Capitală, care corespunde semnalmentelor.

UPDATE: Bunicul fetei dispărute rupe tăcerea

Bunicul fetei dispărute despre care se crede că ar fi fost găsită pe un câmp din Giurgiu, rupe tăcerea. Conform declarațiilor făcute de acesta, fata care e dată dispărută și despre care se crede ca a fost găsiă în Giurgiu, nu obișnuia să dispară de acasă. Totuși, nepoata acestuia nu avea iubit, dar există un fost iubit despre care bunicul fetei spune că ar fi avut ordin de restricție.

„Ea mă suna dacă nu venea casă. Acum telefonul ei nu mai sună dacă o sun eu. Am făcut plângere marți la poliție, dar nu am primit informații”, a declarat bunicul fetei.

Tânăra avea un loc de muncă în Centrul Vechi și a dispărut de acasă, susține bunicul ei, cu care tânăra locuia.

„La data de 30 octombrie, ora 22,30, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Ghimpaţi au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către o persoană, cu privire la faptul că pe DN 6, între localităţile Ghimpaţi şi Valea Plopilor este un incendiu, iar în urma intervenţiei a fost observat cadavrul unei persoane. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă, condusă de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, care a identificat un cadavru de sex feminin carbonizat în procent de 90%”, se arată într-un comunicat de presă emis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Corpul tinerei, găsit arzând pe un câmp din Giurgiu

Corpul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit, în flăcări, pe un câmp din Giurgiu în cursul zilei de vineri, 30 octombrie 2020. Femeia se afla băgată într-o valiză care a fost lăsată de făptaș la marginea drumului național DN6 din judeţul menționat. Forțele de ordine au fost alertate printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, de un localnic care a găsit cadavrul în flăcări al fetei. Poliţiştii alături de criminalişti s-au deplasat de urgență la locul faptei şi au demarat o anchetă.

„Cadavrul femeii a ars în proporţie de 90%, iar după efectuarea unei autopsii, criminaliştii au constatat că faţă prezenta mai multe plăgi la nivelul capului. Acestea erau rezultatul unor loviri cu un corp dur tăietor. Victima avea fractura sternală şi costală, iar decesul a survenit după un şoc traumativ şi hemoragic. Cadavrul tinerei a fost dus de o persoană necunoscută pe câmpul de la marginea DN-ului, apoi incendiată în valiza cu care a fost transportată”, potrivit anchetei în curs de desfășurare.

Au fost recoltate probe ADN, iar ciminaliștii continuă cercetările, pentru identificarea atât a victimei, cât și a făptașului.

Trei indivizi, audiați în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp

Trei persoane au fost reținute și conduse la audieri în cazul cadavrului găsit incendiat pe câmp. Corpul a fost găsit incendiat pe un câmp din județul Giurgiu, unde a fost omorâtă cu aproximativ două ore înainte de a i se da foc şi nu a fost legată de mâini. Potrivit unor noi detalii obţinute pe surse, organele tinerei erau intacte la autopsie.

Sâmbătă, 31 octombrie 2020, au fost audite trei persoane în acest caz înfiorător, iar duminică s-au preluat imaginile de pe camerele de supraveghere şi de la benzinăriile din zonă, pentru ca forțele de ordine să descopere ce persoane au tranzitat zona în care s-a produs crima înfiorătoare.

Adauga un comentariu