Cancan ultimă oră

Cine este Sophie, contesa de Wessex, nora preferată a reginei Elisabeta a II-a

Publicat: 17 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Sophie contesa de Wessex nora preferată a reginei Elisabeta a II-a
Sophie, contesa de Wessex, este soția lui Edward, fiul cel mic al reginei Elisabeta

Sophie, contesa de Wessex, este considerată nora preferată a reginei Elisabeta a II-a. Cele două au fost extrem de apropiate, iar relația lor s-a consolidat și mai mult în anul 2002, după ce regina și-a pierdut sora, pe prințesa Margareta, iar la câteva săptămâni după, mama. Sophie este soția prințului Edward și au fost Harry și Meghan ai perioadei lor.

Contesa de Wessex a avut o relație aparte cu regina Elisabeta a II-a. Cele două ai devenit din ce în ce mai apropiate odată cu trecerea timpului, iar din anul 2005, de când contesei i-a murit mama din cauza cancerului, a început să o numească pe regină ‘’mamă’’. După moartea prințului Phillip, Sophie a fost sprijinul suprem al reginei Elisabeta a II-a și aceasta a fost aleasă mereu să călătorească cu regretata suverană la slujbele de la Sandringham sau Balmoral, după moartea prințului Philip.

Sophie, contesa de Wessex, este soția lui Edward, fiul cel mic al reginei Elisabeta

Edward este fiul cel mic al reginei Elisabeta a II-a. În vârstă de 57 de ani, acesta a fost cel mai liniștit dintre copiii reginei, el nefiind implicat în scandaluri sau divorțuri. Sophie, contesa de wessex, este căsătorită cu Edward de mai bine de 20 de ani și nu prea atrag atenția asupra lor. Ei au împreună doi copii, care sunt la vârsta adolescenței.

Sophie are 57 de ani și a lucrat în PR

Sophie s-a născut la data de 20 ianuarie 1965 la Oxford, Anglia. Este fiica unui om de afaceri de succes și a avut parte de o educație și o copilărie privilegiată. Înainte de a intra în familia regală, Sophie a lucrat în domeniul PR.

În momentul în care s-a afișat public cu Edward, aceasta a fost victima hărțuirii presei, dar a cotat mereu pe sprijinul Coroanei. După ce s-a căsătorit cu soțul ei, în 1999, contesa de Wessex a fondat Wessex Yought Trust alături de Edward, iar acum lucrează cu normă întreagă la casa regală.

De ce se crede că Sophie a fost nora preferată a reginei Elisabeta a II-a

Chiar oamenii apropiați Casei Regale au numit relația dintre Sophie și regina Elisabeta a II-a una ‘’mamă-fiică’’. Cele două au devenit din ce în ce mai apropiate odată cu trecerea anilor, iar regina s-a atașat mai mult de Sophie după ce și-a pierdut sora, dar și mama. Începând din anul 2005, de când contesa de Wessex și-a pierdur mama, a început să o numească afectuos pe regină ‘’mamă’’.

Se spune că relația dintre cele două s-a consolidat și datorită intereselor comune. Serile de sâmbătă și duminică le petreceau împreună la Windsor urmărind filme vechi de război și documentare istorice.

Sophie a părut foarte afectată de moartea reginei

Moartea reginei Elisabeta a II-a a provocat multă suferință pentru întreaga lume, dar mai cu seamă pentru Sophie. Contesa de Wessex a părut extrem de afectată de pierderea suferită, iar zilele de doliu aceasta a fost fotografiată mereu îngândurată și cu ochii înlăcrimați. Ele au avut o relație extrem de apropiată, una ‘’mamă-fiică’’, lucru care a contribuit mult la suferința contesei în urma pierderii.

 

Adauga un comentariu