Cancan ultimă oră

Cine este sora secretă a Melaniei Trump

Publicat: 23 oct. 2020
Ines Knauss și Melanie Trump
Ines Knauss și Melanie Trump

Puțină lume știe cine este sora „secretă“ a Melaniei Trump. Despre actuala soţie a preşedintelui american nu se ştiu prea multe lucruri, aceasta dorindu-și mereu ca viaţa ei să nu fie făcută publică. Despre sora ei, Ines Knavs, există și mai puține informații.

Mai mare decât Melanie Trump cu trei ani, Ines a fost mereu omul din umbră, alături de mama lor, Amalija Knavs, care au susţinut-o în cariera de model pe cea care avea să devină cea mai cunoscută figură din familia lor.

Cine este Ines, sora „secretă“ a Melaniei Trump

Amalija Knavs a văzut că Melanie are potenţial încă de la vârsta de 7 ani a dus-o să prezinte moda pentru copii la fabrica de confecţii la lucra în Sevnica, Slovenia. Cea care o încuraja mereu să ia calea modellingului a fost, însă, Ines, iar aceasta i-a rămas aproape în anii dinainte de a ajunge Prima Domană a Americii.

Cele două surori s-au mutat împreună la Milano și visau să ajungă modele de renume, însă doar Melania a reuşit, însă şi aceasta parţial. Despre Ines, fotografii spuneau că e prea moale, prea corectă şi prea politicoasă, nu strălucea şi nu ieşea în evidenţă cu nimic. În schimb, sora ei mai mică avea trecere la fotografii de cataloage de mirese şi costume de baie şi a semnat un contract cu o agenţie care avea s-o propulseze în lumea bună a modei. Rece şi deloc sociabilă, Melania nu avea să reuşească dacă nu era împinsă de la spate de sora ei, Ines, care, nevăzându-şi împlinit propriul vis a încercat să trăiască prin succesul surorii ei.

A vurt să fie model, apoi designer

De la Milano, Melania a ajuns la New York unde a obţinut o viză temporară de lucru şi a început să pozeze pentru clienţi de acolo. Pentru a se rupe de trecut, Melania şi-a schimbat numele de familie din Knavs în Knauss, susţinând că provine dintr-o familie cu origini austriece. Nici Ines n-a stat prea mult pe gânduri și a adoptat numele de familie luat de sora ei.

În perioada în care au stat la Milano, Ines visa să ajungă designer, cele două surori purtând numai creaţii făcute de ele sau de mama lor, însă nu şi-a putut îndeplini, niciodată, visul. Pe măsură ce notorietatea Melaniei creştea în America, devenind iubita unuia dintre cei mai bogaţi oameni din lume, Donald Trump, Ines încerca să îşi facă loc în protipendada newyorkeză, primind, în cele din urmă, un apartament care valorează 2 milioane $ într-unul dintre celebrele Turnuri Trump.

Cea mai bună prietenă a Melaniei Trump

Ines a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei, în 2005 şi şi-a dedicat toată viaţa acesteia. Melania s-a luptat ani de zile să îi facă rezidenţi americani pe părinţii ei şi pe Ines, dar abia când a devenit Primă Doamnă a reuşit să le acorde drepturi depline, ba chiar şi un dormitor la Casa Albă şi un întreg etaj la reşedinţa de vară din Palm Springs, Mar-a-Lago.

În prezent, Ines este singura şi cea mai bună prietenă a Melaniei şi nu s-a căsătorit şi nici nu se ştie să fi avut vreun iubit de când s-a mutat, definitiv, în America. Este pasionată de artă şi de desen, însă n-a reuşit să îşi construiască o carieră. Mulţi spun că a fost ca un fel de bonă pentru Barron, unicul fiu pe care sora ei mai mică îl are cu actualul preşedinte al Americii.

Adauga un comentariu