Cancan ultimă oră

Cine este soția lui Moroșanu: Frumoasa blondă care i-a sucit mințile lui Cătălin

Publicat: 01 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este soția lui Moroșanu Frumoasa blondă care i-a sucit mințile lui Cătălin
Cătălin și Georgiana sunt împreună încă din timpul studenției

Ieșeanul Cătălin Moroșanu, cunoscut și ca „Moartea din Carpați“, este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din România. Puțini lume știe însă cine este soția lui Moroșanu.

Georgiana este o blondă frumoasă, care l-a susținut mereu în carieră și care i-a dăruit o fiică superbă.

Georgiana a absolvit două facultăți, de Economie și de Stomatologie. Aceasta medic stomatolog și are o clinică stomatologică în Iași, din care se descurcă foarte bine fiannciar.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana

Soția lui Cătălin Moroșanu, cunoscută internet

Cătălin și Georgiana s-au cunoscut pe internet. Atunci, cei doi s-au cunoscut pe canalul de chat MIRC. Cei doi au vorbit mult timp în spațiul virtual până au ajuns propriu-zis să se cunoască. Cătălin chiar a povestit că prima dată și-a dat întâlnire cu Georgiana în parcul din faţa Poştei din Iaşi.

Atunci, amândoi făceau naveta cu trenul, locuiau în căminele de la Vladimirescu, iar singura distracție pe care și-o permiteau era să se plimbe prin parcul Copou.

Cătălin și Georgiana au fost împreună mai mulți ani. În 2012, cei doi au făcut marele pas și au decis să-și unească destinele, mai ales că o aveau deja pe fiica lor, Natalis.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana

La un pas de divorț?

Cătălin și Georgiana formează acum un cuplu aproape perfect, însă în urmă cu doi ani au apărut zvonuri că vor divorța. Cătălin, o fire deschisă, care n use ascund eîn spatele cuvintelor, a recunoscut că au fost moment mai grele în timpul căsniciei cu Georgiana.

Discuții au fost de când Cătălin a început să devină cunoscut. Fiind în plină ascensiune sportivă, Cătălin lipsea mult de-acasă și astfel apăreau discuții.

Neînțelegerile dintre Cătălin și Georgiana au pornit mai mereu de la faptul că el nu are timp de petercut alături de familie și că nu merg în vacanțe mai des. Cătălin apreciază acum faptul că soția lui a înțeles că întreaga carieră și faima lui a fost mai mereu legată de București.

În condițiile în care Georgiana are o clinică stomatologică, în Iași, Cătălin a fost mai mereu să facă naveta între Iași și București.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana

Pe Natalis o iubește ca pe ochii din cap

Georgiana și Cătălin Moroșanu au împreună o fiică, în vârstă de 11 ani. Despre fiica lui, Cătălin obișnuiește să nu vorbească, preferând să o țină departe de lumina reflectoarelor și doar persoanele foarte apropiate știu cum arată aceasta

Anul acesta, pe 16 februarie, când fiica lui a împlinit 11 ani, Cătălin era plecat de acasă, deoarece a participat la emisiunea – concurs „Survivor“.

Pe 16 februarie, când fiica sa își sărbătorea ziua de naștere, Cătălin pur și simplu nu s-a gândit decât târziu la fiica sa. În acea zi, după mai multe clinciuri cu câțiva colegi, Cătălin a povestit că a ajuns să se gândească la Zanni, la Culiță sau la Jador de ce sunt așa răi. Tot pe 16 febraurie, Moroșanu își amintește că a săpat cu mâinile goale un WC si nu a realizat că este ziua fiicei sale.

În urmă cu câțiva ani, Cătălin se plângea de faptul că deoarece este mai mereu prins cu filmări la București nu mai reușește să petreacă timp cât și-ar dori cu fiica lui. Cătălin zicea atunci că nu a avut timp să se implice în educația fetiței sale.

Recent, Cătălin a spus că și-ar mai dori încă un copil.

Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana

Adauga un comentariu