Cancan ultimă oră

Soția lui Cătălin Moroșanu, speriată de accidentarea luptătorului la Survivor România

Publicat: 10 apr. 2021
Georgiana este supărată că nu a mai vorbit cu Cătălin Moroșanu de la sfârșitul anului trecut

Pe unul din traseele din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu s-a accidentat destul de grav. Soția campionului spune că acesta se confrunta cu niște probleme mai vechi, dar tot ceea ce contează e să vină acasă întreg. În plus, Georgiana susține că există și un alt aspect ce o supără foarte tare, dar nu poate face nimic.

Georgiana Moroșanu, soția faimosului, este foarte speriată după ce și-a văzut soțul accidentat. Partenera lui Cătălin Moroșanu spune că acesta are câteva probleme de sănătate dinainte, dar asta nu-l va face să renunțe prea ușor.

„Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!

Pentru mine contează să vină acasă întreg. Cât mai repede. Să câştige cine o vrea, dar Cătălin al meu să revină mândru de el, bucuros de participare şi de eforturile depuse!‘, a declarat soția lui Cătălin Moroșanu.

Georgiana este supărată că nu poate lua legătura cu soțul ei

Soția lui Cătălin Moroșanu a mai spus că o deranjează foarte tare că nu poate să ia legătura cu soțul ei. Pe de altă parte, a mai adăugat ea, nimeni nu o crede că nu are cum să vorbească cu acesta.

„Cel mai supărător lucru e faptul că nu putem vorbi. Nu avem cum lua legătura. Și, ştiţi ce? Nimeni nu mă crede când le spun că nu am vorbit de atâta vreme cu el. Mă mai întreabă colegii de muncă sau chiar pacienţii, dintre cei care ştiu ce relaţie am cu Cătălin, mai ales, când am vorbit cu el ultima dată. Când le spun că nu am mai vorbit de la finele anului trecut se uită tare neîncrezători la mine!”, a spus soția lui Cătălin Moroșanu.

Adauga un comentariu