Cancan

Cătălin Moroșanu, acuzații dure la adresa lui Zanni. Ce a spus despre protejatul lui Alex Velea

Publicat: 22 apr. 2021
Cătălin Moroșanu acuzații Zanni
Cătălin Moroșanu s-a arătat deranjat de caracterul protejatului lui Alex Velea

Cătălin Moroșanu, care a fost eliminat de la Survivor România, a lansat niște acuzații dure la adresa lui Zanni, din tabăra Faimoșilor. Acesta s-a arătat deranjat de caracterul protejatului lui Alex Velea și nu-i găsește nicio scuză chiar dacă a crescut la casa de copii. Mai mult, sportivul este foarte bucuros că s-a întors acasă la familie și că a scăpat din acel cuib de vipere.

Din păcate, drumul lui Cătălin Moroșanu în competiția „Survivor România” a luat sfârșit. Luptătorul a suferit o accidentare gravă pe timpul concursului, astfel că ieșeanul a fost nevoit să părăsească jocul. Cătălin Moroșanu și-a dat seama de problema sa medicală în timpul unui duel cu Starlin. Atunci, a călcat greșit și a simțit că e ceva în neregulă la unul dintre genunchi. A avut nevoie de îngrijiri medicale, iar la scurt timp, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că luptătorul trebuie să părăsească Survivor România.

Cătălin Moroșanu, deranjat de majoritatea coechipierilor săi

După ce Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor România, acesta a declarat că pentru el a fost cea mai grea experienţă. Și totuși nu condițiile grele l-au nemulțumit, ci mai degrabă caracterul și prefăcătoria unor coechipieri.

„Nu a fost niciodată vorba de alimentaţie, eu sunt obişnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măştile şi când vedeai caracterul unora, nu-ţi mai venea să-i mai susţii. Nu e stilul meu! Când vezi aşa oameni îndoelnici, ţi se ia. Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuieşti cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la puşcărie. Era ziua fetiţei mele pe 16 februarie şi am uitat! Stăteam şi săpam un wc. Experienţa asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puţin plinuţ. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrăşat 5 kilograme, am băgat ca MiG-ul”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, acuzații dure la adresa lui Zanni

Totodată, Moroșanu i-a transmis un mesaj de avertizare lui Alex Velea în ceea ce-l priveşte pe favoritul lui din concurs, Zanni.

„Andreea Antonescu nu era sportiva, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Şi uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important şi caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Ştiu că Velea îl susţine. Îi dau un mesaj lui Velea: «vezi ca o să crească copiii ăştia, o să facă dinţi şi o să te muşte!». Nu înseamnă că dacă eşti crescut la casa de copii, îţi da cineva dreptul să te comporţi aşa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă aceasta competiţie. Femeile sunt nişte eroine”, a mai spus Moroșanu.

 

În această privință, faptul că luptătorul Cătălin Moroșanu a lansat aceste acuzații dure la adresa lui Zanni e o dovadă în plus asupra caracterului îndoielnic al protejatului lui Alex Velea…

Comentarii
  • Moro,Elena si Antoneasca sa mearga sa caute o emisiune filmata eventual intr-un palat si sa vedem acolo cine se poarta cel mai frumos.Survivor nu e despre asa ceva daca n-au inteles.Antoneasca spunea ca ea nu a venit sa castige pe plan sportiv, da cand esti varza si tragi toata echipa in jos n-ai ce cauta acolo si nici Morosanu nu a rupt gura targului.

Adauga un comentariu