Cultural

Cine este Vlad Munteanu de la Survivor România 2023. De ce artistul își ține familia departe de lumina reflectoarelor

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Vlad Munteanu de la Survivor România 2023. De ce artistul își ține familia departe de lumina reflectoarelor
Vlad Munteanu are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru.

Puțini sunt cei care știu cine este Vlad Munteanu de la Survivor România 2023. Cunoscut de public cu numele DOC, acesta se află în topurile muzicale de la noi din țară și se bucură din plin de succes. Vlad Munteanu colaborează cu artiști celebri din România și are un palmares impresionant. Dincolo de celebritate, DOC este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Multă lume este dornică să afle de ce artistul își ține familia departe de lumina reflectoarelor.

Cine este Vlad Munteanu de la Survivor România 2023

Vlad Munteanu este unul dintre Faimoșii de la Survivor România 2023. Artistul a acceptat să participe la celebra competiție și este dornic să cucerească publicul. Cunoscut cu numele DOC, acesta este un artist de muzică underground și are carieră de succes de mai bine de 25 de ani. Cântărețul a colaborat de-a lungul timpului cu artiști celebri precum Deliric, Guess Who, Maximilian și Cabron. În anul 2015, Vlad Munteanu a cucerit publicul după ce a colaborat cu Smiley pentru piesa „Pierdut buletin.”

Vlad Munteanu este unul dintre concurenții de la Survivor România 2023 și este dornic să cucerească publicul. Artistul este încrezător că va depăși provocările și obstacolele din faimoasa competiție și se va afla printre finaliști.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme. Dar psihic… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație. Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la Survivor e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic.”, a declarat acesta.

DOC va participa la Survivor România alături de alte vedete îndrăgite de publicul din România. Din echipa Faimoșilor face parte și Remus Boroiu, antrenor de fitness și campion la bodybuilding. Acesta are un frate celebru, nimeni altul decât râvnitul burlac Andi Constantin. Și tânărul milionar Sebastian Dobrincu participă la această competiție. Acesta deține o avere impresionantă și se bucură de succes în domeniul tehnologiei.

De ce artistul evită să vorbească despre familia sa

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional și de succesul în muzică, Vlad Munteanu se mândrește cu familia sa frumoasă. La vârsta de 43 de ani, acesta de declară un bărbat împlinit alături de soție și de fiica sa superbă. Cântărețul s-a căsătorit în anul 2019 cu Anca Cristina, femeia care i-a cucerit inima și i-a dăruit un copil.

DOC este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul își ține familia departe de lumina reflectoarelor și se afișează destul de rar împreună cu soția la evenimentele mondene. Concurentul de la Survivor România 2023 are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață și se bucură din plin de rolul de tată. Vlad Munteanu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară un bărbat împlinit. Acesta este pasionat de sport și este încrezător că va face față cu brio provocărilor de la Survivor.

,,Viața mea s-a filmat pe croma sportului. Eu de mic m-am mișcat, am făcut lucruri. Am început cu tenis de masă, am făcut arte marțiale, apoi m-am dus la baschet unde am stat 20 de ani. Și acum mă joc, merg la sală, merg cu bicicleta zilnic 12 km, înot. Îmi place să-mi stresez corpul conștient. Îmi place să-l pun să facă chestii. Lucrez la a fi mai bun, mai rezistent.”, a precizat artistul.

Vlad Munteanu are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândru. Faimosul artist este discret când vine vorba de viața privată. Acesta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă.

Adauga un comentariu