Cancan ultimă oră

Cine îi dorește răul Anamariei Prodan?! Adriana Bahmuțeanu a făcut o dezvăluire-bombă: ,,Au vrut să mă folosească ca să lovesc în ea”

Publicat: 24 oct. 2021
Adriana Bahmuțeanu locuință
Vedeta a mărturisit că apreciază enorm tăria de caracter a prietenei sale, de a publica două cărți, în contextul în care trece printr-o perioadă extrem de dificilă

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri-bombă despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Vedeta a mărturisit că sunt anumite persoane care îi doresc răul cuplului.

Anamaria Prodan a lansat două cărți:   ”Da, sunt cea mai bună! O viață plină de fotbal și performanță orișiunde”, dar și ”Cântecul vieții mele”, cea din urma fiind cartea dedicată în memoria mamei sale, Ionela Prodan. La eveniment au participat mai multe persoane apropiate impresarei, iar printre ele s-a numărat și Adriana Bahmuțeanu.

Vedeta a mărturisit că apreciază enorm tăria de caracter a prietenei sale, de a publica două cărți, în contextul în care trece printr-o perioadă extrem de dificilă. A lăudat-o pentru reușita sa, dar totodată a dezvăluit și faptul că sunt anumite persoane care au încercat să se folosească de ea pentru a-i face rău Anamariei Prodan, dar și antrenorului.

Adriana Bahmuțeanu nu le-a dezvăluit identitatea, dar a transmis un mesaj cu subînțeles.

”Ce mă enervează pe mine este faptul că diverse doamne, care au avut legătură cu familia Prodan-Reghecampf, au vrut să mă folosească pe mine ca bumerang ca să lovesc în ea sau în el. Nu vreau să spun cine sunt, dar le-am spus că răzbunarea este arma prostului și să mă lase în pace. Eu nu mă las folosită de nimeni pentru o răzbunare de acest gen. E foarte urât cum procedează, din moment ce o relație s-a terminat de foarte mulți ani, să mă sune pe mine, ca să facă ce, să-mi dea mie niște dezvăluiri, nu mă interesează”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul lansării celor două cărți, scrise de Anamaria Prodan.

Ce se va întâmpla cu averea cuplului Reghecampf – Prodan?!

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România. La un moment dat, cuplul Reghecampf – Prodan a fost plasat printre primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Potrivit impresarei, averea sa este estimată între 50 și 100 de milioane de euro. Anamaria Prodan susține că tot ce are este moștenit de la mama ei. Într-o declarație de avere, Ionela Prodan spunea că are 6 case, din care 4 erau în București și Ilfov. Cântăreața obișnuia să-i cedeze fiicei sale din proprietăți încă din timpul vieții.

Singura excepție o reprezintă casa din Las Vegas, pe care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au achiziționat-o în urmă cu 6 ani. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o și care este trecută tot pe numele Anamariei.

”Laurențiu nu va lua jumătate din avere, cum s-a speculat. Și așa trebuie să le lase copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani câștigați împreună(…) Totul este moștenit de la mama. Ca să terminăm asta, pentru că sunt multe femei care roiesc în jurul lui și care se gândesc acum cu câți bani se va alege el.

Nimic! Laurențiu Reghecampf are salariul lui. Nu i-am luat banii lui Reghe! A avut și el contracte prin Golf, dar să nu exagerăm cu salarii de 7 milioane de dolari, că nu suntem nebuni. Repet, toată averea mea este moștenită de la mama. Laurențiu Reghecampf pleacă cu salariul de la Universitatea Craiova, cu bonurile de masă și cu o casă din America”, a povestit Anamaria Prodan.

Adauga un comentariu