Cultural

Cine sunt părinții Monicăi Anghel. Care sunt legăturile acestora cu Regele Mihai

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine sunt părinții Monicăi Anghel. Care sunt legăturile acestora cu Regele Mihai
Monica Anghel își iubește și își respectă părinții cu care nu ezită să posteze diferite poze în mediul online

Părinții Monicăi Anghel sunt de asemenea artiști la fel cum au fost și bunicii cunoscutei interprete. Numele familiei sale este legat și de Regele Mihai.

Monica Anghel nu doar că a reușit să cucerească scenele românești de-a lungul anilor, ci și-a transmis pasiunea pentru muzică familiei sale. Piesele sale au încântat deja mai multe generații, demonstrând talentul și longevitatea artistei. Cu toate acestea, Monica Anghel nu este singura artistă talentată din familie, demonstrând că pasiunea pentru muzică este o moștenire prețioasă.

Cine sunt părinții Monicăi Anghel

Monica Anghel nu se remarcă doar prin cariera sa muzicală de succes, ci și prin originile sale din sânul unei familii de artiști. Bunica sa a fost sculptor, o figură respectată care a avut privilegiul de a crea opere pentru însuși Regele Mihai. Fratele bunicului, la rândul său, era un pictor talentat, demonstrând că arta se regăsea din plin în ADN-ul familiei.

Tradiția artistică a continuat și prin tatăl Monicăi, care a moștenit talentul pentru sculptură. Până și fratele Monicăi, Alexandru, a ales o cale artistică, dedicându-se picturii.

O notă distinctivă a tatălui Monicăi este pasiunea sa pentru echitație, o pasiune pe care o împărtășește cu fiica și nepotul. Această pasiune comună evidențiază legătura strânsă dintre membrii familiei și bucuria de a petrece timp împreună.

”Părinţii noştri au fost şi sunt super-mişto. În permanenţă au fost alături de noi, ne-au susţinut în carierele noastre. Au fost şi duri, mama mai ales, când a trebuit să fie dură. Dar eu chiar i-am zis acum câţiva ani mamei mele: „Dacă erai mai dură cu mine, ajungeam şi mai departe”. A făcut ochii mari.

Eu consider că fiecare dintre noi a ajuns bine în viaţă, ne iubim părinţii, îi respectăm, suntem alături de ei. Ne-au dat o educaţie extraordinar de bună, de sănătoasă, echilibrată, şi cu dragoste şi restricţii. Pentru că trebuie să îi spui şi „Nu” copilului. Trebuie să existe un echilibru. Eu aşa fac cu fiul meu, Aviv”, mărturisea Monica Anghel într-un interviu pentru Ok!.

Fratele artistei este pictor, dar și-a descoperit și pasiunea pentru muzică

Fratele Monicăi, Alex, a avut o pasiune dintotdeauna pentru artele plastice, pe care a ales să le studieze. Are și o diplomă de master în comunicare la Academia de Poliție, iar mai târziu a descoperit și o pasiune pentru muzică.

Nu a realizat că are talent la cântat până la vârsta de 27 de ani, când a încercat karaoke-ul pentru prima dată. De atunci, viața i s-a schimbat complet, iar acum, Alexandru Anghel este un artist muzical profesionist.

”Am descoperit la 27 de ani ca pot sa cânt, cand am mers la karaoke. Până atunci nu am cântat niciodată, nici nu fredonam piese. Nici măcar piesele surorii mele. Atunci, am cantat ”My Way” și toată lumea m-a aplaudat. Mi-a placut senzația.

Apoi, am venit acasă si i-am spus surorii mele, i-am cerut să mă asculte. M-am ambiționat și uite că am reușit”, spunea el în 2021, la Vorbește lumea, de la Pro Tv. Sora lui l-a dat pe mâna Ozanei Barabancea, care l-a învățat ”meserie”.

”Sora mea mi-a zis tarziu ”bravo”. A fost foarte exigentă. (…) Mă gândesc și la Conservator acum. Am pățit și să uit textul unei piese la o nuntă. Era chiar valsul mirilor”, a mai spus Alexandru Anghel în aceeași emisiune.

Monica Anghel își iubește și își respectă părinții cu care nu ezită să posteze diferite poze în mediul online.

Adauga un comentariu