Prima pagină » Cancan » Cine sunt părinţii prezentatoarei Andreea Esca şi ce meserie au

Cine sunt părinţii prezentatoarei Andreea Esca şi ce meserie au

10 sept. 2021, 13:37,
BZI.ro, în Cancan

În fiecare săptămână, Andreea Esca prezintă principalul buletin de ştiri de la Pro TV. Elegantă, serioasă şi impunătoare, ea ne aduce în prim-plan cele mai noi informaţii din ţară şi din străinătate. De asemenea, îi place să se implice în diverse acţiuni şi acte caritabile, dar şi să facă reportaje cu mari personalităţi ale lumii. Hai să aflăm împreună cine sunt părinții prezentatoarei Andreea Esca şi ce meserie au.

În urmă cu doi ani, Andreea Esca a făcut parte din delegaţia de presă care l-a însoţit pe Papă la vizita în România. Tot ea, împreună cu soţul ei, s-a implicat, mai nou, în afaceri imobiliare, cumpărând un teren la Cluj-Napoca. De altfel, deja are nişte bunuri date în chirie, la Bucureşti, printre care şi o casă foarte veche. Cu alte cuvinte, este o persoană activă, energică, bună organizatoare şi care câştigă bani din ceea ce face. Oare însă cu cine seamănă: cu mama sau cu tata? Haideţi să vedem cine sunt părinţii vedetei Andreea Esca şi ce meserie au avut în tinerețe.

Părinţii Andreei Esca, apariţii discrete

Andreea Esca tocmai a împlinit 49 de ani, este căsătorită cu Alexandre Eram şi are doi copii. Ea apare pe ecranul de la Pro TV de peste 20 de ani. Mai nou, faţa ei, Alexia Eram, este vedetă pe reţelele de instagram. Cu alte cuvinte, două caractere puternice şi determinate.

Nu la fel de multe imagini însă şi cu părinţii vedetei. Întotdeauna, ea a fost discretă în ceea ce priveşte viaţa părinţilor săi. Totuşi, a mai postat uneori câte o imagine cu ei, ba chiar și cu bunica preferată. Tatăl ei, Dumitru Esca, va împlini 83 de ani pe 31 octombrie.

„Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure”

Andreea Esca a avut dintotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa părinților ei, cu care are o relație foarte bună.

„Tatăl meu este deștept, frumos, slab, cu părul creț și lucrează pe șantier. Este un inginer foarte apreciat, care în plimbările noastre prin țară, îmi arată ce a mai construit. Este foarte sever și când ajunge acasă la sfârșitul săptămânii eu trebuie să-l aștept cu carnetul de note și mama cu ciorbă. Altfel, îmi petrec mare parte din vacanța de vară cu el, la țară, la mătușa lui, Tușa Viki. Acolo îmi dă o libertate incredibilă la care niciodată nu aș putea să visez la Bucureşti. Așa aș fi început, în copilărie, o compunere despre tata. Dar cum astăzi împlinește 80 de ani, am mai adunat niște poveşti”, și-a început Andreea Esca „compunerea”.

„„Tata a lucrat aproape toată viața pe “șantierele patriei” pentru că îi plăcea să pună lucruri pe picioare și pentru că se câștiga mult mai bine decât dacă ar fi fost inginer într-o fabrică din Bucureşti. Nu ne-a fost ușor nici nouă, celor rămase acasă singure toată săptămâna și nici lui, care a locuit în apartamente de serviciu și a fost nevoit să se descurce de unul singur. Dar cu toții cred că priveam către avantaje, în acele vremuri dificile. (..) De fapt, tata era ca teza! Trebuia să mă pregătesc când venea, mi-era teamă că nu cumva să greșesc ceva, și nu prea mai puteam să ies la petreceri”, a mai dezvăluit vedeta de la Pro TV.

Ce relație au copiii Andreei Esca cu bunicul lor

Iată cum se împacă nepoții cu bunicul lor:

„Tata este Moșu’ acum, cum era și bunicul meu Moșu’ pentru mine, că așa-s toți bunicii în Ardeal. Iar Moșu’ e înțeleptul casei pentru copiii mei. Le-a venit și lor rândul să petreacă veri întregi cu el la țară, să asculte povești despre tot și orice există pe lume, să urce pe munte, să meargă la bazin și să adune zmeură. Iarna, i-a dus și pe ei la schi și le-a ținut rândul la schilift. Îi mustruluiste și pe ei că nu citesc destul, că nu fac suficiente exerciții, că stau în poluarea asta din București, și că folosesc prea mult telefonul. Mie îmi pare bine. Că așa i-a mai fost distrasă atenția de la mine și pentru că, cu siguranță, își vor da seama în timp și ei, ce importante au fost momentele petrecute cu el. La mulți ani, Moșule! Te iubesc!”, a concluzionat prezentatoarea TV.

Viața grea a mamei Andreei Esca

Mama Andreei Esca are 80 de ani. În trecut a fost asistentă medicală la Institutul de Oncologie din Bucureşti. Iată nsa ce scria vedetă în urmă cu un an despre mama ei:

„Astăzi mama face 79 de ani. Și după ce am roit cu toți pe lângă ea cu la mulți ani’ a început să ne spună de ce anume își amintește mereu de ziua ei… Cum a venit de la școală, pe 7 iunie, când împlinea 9 ani, și a găsit în casă niște bărbați străini, îmbrăcați în costume, care îl așteptau pe tatăl ei, să meargă cu ei’….

Era o atmosferă ciudată, nu înțelegea de ce ar pleca tatăl ei , care o adora, undeva, chiar de ziuă ei, Mamaie( mama ei) îi spunea: Lucica, ia cântă-le domnilor ceva la pian’, fratele ei care avea vreo 3 ani se învârtea că amețitul printre picioarele lor, iar răspunsul la întrebarea unde se duce tata’ a fost merge să dea o declarație’. S-a întors după 15 ani, în care nimeni nu a mai știut nimic despre el…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *