Local

VIDEO Cinematograful „Victoria” va fi redat publicului. Iată ce surprize sunt pregătite

Publicat: 05 dec. 2019

Cinematograful „Victoria” va fi redat publicului. Imobilul se află în subordinea Ateneului Național din Iași. Asta începând de vineri, 6 decembrie 2019, atunci când va avea loc și inaugurarea oficială. Se anunță deschiderea unui centru multicultural, de peste 850 de locuri. Acesta, în luna decembrie 2019, va găzdui spectacole de teatru inedite și reprezentații unice ale unor mari artiști din România.

Sala „Unirii” (vechiul Cinematograf „Victoria”), imobil aflat în subordinea Ateneului Național din Iași, își va deschide ușile către public. Asta începând de vineri, 6 decembrie 2019, atunci când va avea loc și inaugurarea oficială. După câteva luni de restaurări, iată că Ateneul, alături de municipalitatea ieșeană și partenerii privați, anunță deschiderea unui centru multicultural.

Spectacole de teatru inedite și reprezentații unice ale unor mari artiști din România

Sala de peste 850 de locuri, în luna decembrie 2019, va găzdui spectacole de teatru inedite și reprezentații unice ale unor mari artiști din România. În premieră, pe 6 decembrie 2019, începând cu ora 11:00, spectatorii se pot întâlni cu personajele fantastice din spectacolul de teatru „Harap-Alb”, în regia Erica Moldovan. De asemenea, publicul se va întâlni și cu artiștii din spectacolul de dragoste și amor, „Love and other things”, marca Liber Artis Orchestra, de la ora 20:00. Sâmbătă, 7 decembrie 2019, ora 19:00, este programat un Concert de Crăciun extraordinar, oferit de Gabriel Cotabiță, Gabriel Dorobanțu și soprana Nicoleta Maier. Alături va fi participarea extraordinară a Orchestrei Simfonice a Filarmonicii Botoșani, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea. Direct de pe scenele din Toronto și New York, Doru Octavian Dumitru, unul dintre cei mai în vogă comici români, revine la Iași, cu un show de comedie excepțional, de la ora 19.00.

„Folk de colecție”, un concert extraordinar oferit de Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu.

Vineri, 13 decembrie 2019, ora 19:00, are loc „Folk de colecție”, un concert extraordinar oferit de Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu. Magicianul copilăriei, cel care a adus mii de zâmbete copiilor de pretutindeni cu al său personaj din Abracadabra, revine la Iași! Marian Râlea, actorul care face magie pe scenă, așteaptă șublicul la Sala „Unirii”, pe 14 decembrie 2019, începând cu ora 10:00. Tot luna aceasta, la Sala „Unirii”, Corul „Angeli Junior”, dirijor Mirela Palamariu, Corul „Mini Angeli”, dirijor Ovidiu Manolache, vor performa pe scenă. Totul în prezența invitaților speciali: soprana Ana Maria Donose, soprana Cristina Grigoraș, Mihai Dragoș Pintilii, Ana Hegyi și So Trupa. Biletele se pot achiziționa de pe www.ateneuiasi.ro sau de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 16:30.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu