Culinar

Ciocanele cu sos rosu. Nutritionistul Bilic: „Pentru cei care tin la silueta, iata argumentul suprem”

Publicat: 25 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ciocanele cu sos rosu. Nutritionistul Bilic Pentru cei care tin la silueta iata argumentul suprem

Ciocanelele au 20% proteine, 155cal/100g, consumate fara pielita, precizeaza medicul nutritionist Mihaela Bilic. „Ciocanele cu sos rosu. De ce ne plac ciocanelele? Pentru ca pot fi mancate cu mana, au mai putina carne si un os de ros. Sunt mai fragede si chiar si gustul e mai bun, poate pentru ca nu au doar carne alba (precum pieptul), ci si carne rosie, de 4 ori mai bogata in fier.

Stati ca n-am terminat cu lauda: faptul ca au os, care este un bun conducator de caldura, face ca gatitul sa fie mai rapid, in 20 min sunt gata! Iar pielea care le acopera are suficienta de multa grasime, cat sa nu mai fie nevoie sa pui ulei in cratita.

Iar pentru cei care tin la silueta iata argumentul suprem: au 20% proteine, 155cal/100g si consumate fara pielita (o dati la o parte dupa gatit), doar 2,2% grasime.

Facute la gratar, la cuptor, la tigaie sau puse in orice mancare, de la tocanita la ostropel, sunt cea mai gustoasa bucatica din pui. Eu le-am parfumat cu usturoi si marar, vou decideti daca puneti langa ele piure de cartofi sau mamaliguta”, a scris nutritionistul Mihaela Bilic pe contul de Instagram.

Adauga un comentariu