Acesta este ieșeanul care va petrece Paștele la Palatul Roznovanu! De supărare că nu poate intra în posesia apartamentului de lux, Bogdan Ștefan face greva foamei: „Suntem foarte mulți în această situație” – FOTO
Ingrediente:
pulpe de pui
2 cartofi
1 ceapa
1 pastarnac
1/2 telina
1 radacina de patrunjel
3 morcovi
3-4 rosii
1 l bors
vegeta
leustean
vegeta
Mod de preparare:
Pulpele de pui se spala bine si se pun la fiert in 2-3 l apa, cu sare, la foc mic. Din cand in cand se spumeaza. Dupa aceea se pun ceapa, morcovul, albitura si cartofii. Se lasa ciorba de pui pe foc inca 20 minute, apoi se adauga borsul si rosiile. Dupa ce se potriveste de sare, se mai lasa pe foc inca vreo 8-9 minute. La final se presara leustean tocat.
sursa reteta: retete-mancare.ro
sursa fotografie: retete-mancare.ro