National

Ciprian, fratele interlopului Emi Pian, ridicat cu mascații și dus la audieri. Este suspect în dosarul uciderii liderului clanului Duduianu

Publicat: 12 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ciprian fratele interlopului Emi Pian ridicat cu mascații și dus la audieri. Este suspect în dosarul uciderii liderului clanului Duduianu
Ciprian, fratele interlopului Emi Pian

Ciprian Pian, fratele interlopului Emi Pian, a fost ridicat cu mascații și dus la audieri. Autoritățile au efectuat percheziții la clanurile Duduianu și Rinu, la mai bine de o săptămână de la uciderea liderului clanului Duduianu. Conform declarației avocatei familiei, anchetatorii nu au găsit probe incriminatorii, însă Ciprian Pian este suspect în dosarul uciderii fratelui său.

„În urma percheziției nu au fost găsite bunuri și substanțe interzise. Clientul meu are calitate de suspect și a fost dus la audieri. Procurorii au ridicat înscrisuri privind bunuri imobile. A fost găsit doar un cuțit pe care orice om îl are în casă. Nu au fost găsite hainele din nopatea crimei. Aș spune că este inegal tratamentul în condițiile în care Emi a fost ucis. El nu era un om violent, nu umbla cu cuțite după el. Clienții mei nu au ieșit și nu au sesizat organele statului cu activități ilicite. E clar că ei nu se vor răzbuna. Emi a murit, nu are cui să folosească răzbunare. Fratele lui, Ciprian, este ridicat și dus la audieri. Așteptăm din partea autorităților reacție fermă și la adresa celorlalți”, a declarat avocata familiei lui Emi Pian.

Percheziţii de amploare în dosarul uciderii lui Emi Pian. Fratele liderului clanului Duduianu, săltat de mascați

Miercuri, 12 august 2020, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București au efectuat mai multe percheziții în dosarul uciderii lui Emi Pian. Nu mai puțin de 15 membri ai ambelor clanuri vor fi duși la audieri, potrivit unor surse din anchetă. Audierea celor 15 persoane ar putea să nu aibă legătură cu uciderea interlopului, ci cu un alt dosar în care se fac descinderi.

În acest moment, poliţiştii Inspectoratului General al Poliţiei Române – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice şi D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 2 – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice efectuează descinderi de amploare. Forțele de ordine au de percheziționat nu mai puțin de 45 de domicilii.

Operațiunile se desfăşoară în Capitală şi în judeţele Călăraşi, Dâmboviţa, Ialomiţa, Ilfov, Mureş şi Teleorman, în două dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, a transmis, miercuri, 12 august 2020, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziții în dosarul uciderii interlopului Emi Pian

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti au demarat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare în dosarul uciderii interlopului Emi Pian.

„În cauza având ca obiect infracţiunea de omor comisă asupra unui bărbat în vârstă de 39 de ani, au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti. După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, declară Parchetul Capitalei.

Liderului clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat într-un conflict între mai mulți membri în timpul unei partide de barbut.

Principalul suspect în acest caz, Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu, se află în arest preventiv.

Adauga un comentariu