Prima pagină » Local » Citadin SA a restricționat accesul pe strada Mușatini. Pe ce alte străzi și-au desfășurat echipele activitatea săptămâna aceasta

Citadin SA a restricționat accesul pe strada Mușatini. Pe ce alte străzi și-au desfășurat echipele activitatea săptămâna aceasta

13 aug. 2022, 02:00,
Emanuela Băluță, în Local

Citadin SA, compania municipală responsabilă de lucrările de reparație de la nivelul drumurilor de pe raza municipiului Iași, a efectuat în săptămâna 8–12 august lucrări de reparație pe bulevardul Tudor Vladimirescu, precum și în diverse zone ale Iașului, cum ar fi zona Stadionului Municipal, dar și pe alte străzi. De exemplu, accesul pe strada Mușatini a fost restricționat în această perioadă

Activitatea acestora se desfășoară atât pe timpul zilei, cât și noaptea, iar accesul pe străzile pe care aceștia au lucrări este, de cele mai multe ori, restricționat, sub o formă sau alta. Echipele companiei municipale au realizat în această perioadă reparații cu asfalt sau cu material concasat, după caz, montare de borduri, lucrări de marcaje transversale și longitudinale, precum și ridicare de cămine la cotă sau frezare de suprafețe.

 lucratori Citadin efectuand lucrari in Iasi

Echipele au efectuat lucrări și în timpul nopții, montând marcaje transversale și stații BUS pe strada Mușatini, strada Roman Vodă și șoseaua Bucium

Accesul pe strada Mușatini a fost restricționat în această perioadă

lucratori Citadin efectuand lucrari in Iasi

Vineri, 12 august, echipele de muncitori ale Citadin SA au desfășurat activități în mai multe zone importante ale Iașului, printre care zona Stadionului Municipal sau cartierul Tudor Vladimirescu

Vineri, 12 august, echipele de muncitori ale Citadin SA au desfășurat activități în mai multe zone importante ale Iașului, printre care zona Stadionului Municipal sau cartierul Tudor Vladimirescu. Aceștia au întreprins acțiuni de reparații cu asfalt și frezare suprafețe, reparații cu material concasat, ridicare de cămine la cotă, precum și marcaje de stații de taxi.

Astfel, pe șoseaua Nicolina, Bulevardul Tudor Vladimirescu, strada Mihail Sturza, stradela Voinești și în zona Podu de Piatră au fost efectuate reparații cu asfalt și frezare de suprafețe.

Reparații cu asfalt, dar și cu material concasat, au avut loc și în apropierea Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”.

Pe strada Păcurari au fost ridicate cămine la cotă, iar în apropierea Liceului Teoretic „Waldorf”, pe strada Răzoarelor (parcare 3), a Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Vasile cel Mare”, a Liceului Tehnologic „Petru Poni”, pe șoseaua Nicolina, Bulevardul Tudor Vladimirescu, strada Mihail Sturza și pe stradela Voinești au fost efectuate reparații cu asfalt.

Au mai fost montate marcaje de stații de taxi pe strada Vasile Lupu, strada Bucium, strada Cetățuia și Bulevardul Socola.

Echipele au efectuat lucrări și în timpul nopții, montând marcaje transversale și stații BUS pe strada Mușatini, strada Roman Vodă și pe șoseaua Bucium.

Reprezentanții companiei municipale mai anunță și că au fost finalizate lucrările pe strada Mitropolit Varlaam, Bulevardul Nicolae Iorga, Bulevardul Primăverii, strada Mihail Sturza, șoseaua Iași–Tomești, strada Străpungere Silvestru, aleea Mihail Sadoveanu, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Socola, Bulevardul C.A. Rosetti și pe Bulevardul Carol I.

lucratori Citadin efectuand lucrari in Iasi

Activitatea acestora se desfășoară atât pe timpul zilei, cât și noaptea, iar accesul pe străzile pe care aceștia au lucrări este, de cele mai multe ori, restricționat sub o formă sau alta

Ce alte lucrări a desfășurat compania municipală în prima jumătate a lunii august

lucratori Citadin efectuand lucrari in Iasi

Reprezentanții companiei municipale mai anunță și că au fost finalizate lucrările pe strada Mitropolit Varlaam, Bulevardul Nicolae Iorga, Bulevardul Primăverii, strada Mihail Sturza, șoseaua Iași – Tomești, strada Străpungere Silvestru, Aleea Mihail Sadoveanu, bulevardul Tudor Vladimirescu, bulevardul Socola, bulevardul Tudor Vladimirescu, bulevardul C.A. Rosetti, bulevardul Carol I

Echipele Citadin SA au efectuat lucrări de reparații cu asfalt în mai multe zone ale Iașului, precum Liceul Teoretic „Waldorf”, pe strada Ioan Gotcu, strada Răzoarelor (parcare 3), Liceul Teoretic „Petru Poni”, Bulevardul Nicolae Iorga, Bulevardul Primăverii, strada Mihail Sturza, Școala „Varlaam Mitropolitul”, șoseaua Iași–Tomești, strada Străpungere Silvestru, strada Luca Arbore, Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, Școala Gimnazială „Alecu Russo”, șoseaua Nicolina, strada Vitejilor, șoseaua Bucium, strada Fântânilor, strada Dacia, strada Grădinari, strada Buridava, Liceul Tehnic „Dimitrie Leonida”, strada Verdeș, strada Jelea, strada Buna Vestire și aleea Rozelor.

În zona Podu de Piatră au avut loc lucrări de frezare de suprafețe, iar în mai multe zone s-au montat pe timpul nopții marcaje longitudinale și transversale, acestea fiind pe aleea Mihail Sadoveanu, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Bulevardul Socola, strada Elena Doamna, Bulevardul Carol I, Bulevardul C.A. Rosetti, pe Splai Bahlui, Pod Metalurgiei, strada Gavril Musicescu, strada Bucium, strada Sofia Nădejde, Bulevardul Poitiers și Podul Cicoarei.

„Prin aceste lucrări de reparații ne dorim să îmbunătățim infrastructura rutieră. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic pe perioada execuției lucrărilor”, au explicat reprezentanții companiei în legătură cu restricționarea accesului pe strada Mușatini.

Comentarii
  • Ordinarilor! De 8 săptămâni ați frezat str dr Vicol… Ai nimic altceva. Ne rupem mașinile acolo.

  • Toti acei din poza sunt rudele mele. Se vede ca respecta normele NSSM, semnalizarea, marcarea zonei de lucru. Nu se vede sfoara si batul cu care dau cota.
    Unde-i groapa, toarna apa,
    Unde-i damb, pune pamant.

  • Am vrut sa scriu „Se vede cum respecta” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *