Cancan ultimă oră

Claudia Iosif, cerută în căsătorie la doar câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa! S-a întâmplat în public, spre surprinderea tuturor

Publicat: 30 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Iosif cerută în căsătorie la doar câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa S-a întâmplat în public spre surprinderea tuturor
Claudia Iosif, cerută în căsătorie la doar câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa! S-a întâmplat în public, spre surprinderea tuturor

Claudia Iosif și Dorian Popa au pus punct relației lor după mai bine de un deceniu petrecut împreună, la bine și la greu. Acum Babs este femeie singură și, chiar dacă a ieșit dintr-o relația lungă de puțin timp, nu este lipsită de cereri de căsătorie și propuneri care mai de care mai „ofertante” venite chiar din partea admiratorilor săi din mediul online.

Amuzată de situație, fosta iubită a artistului a răspuns fără să stea pe gânduri acestor propuneri.

Claudia Iosif, cerută în căsătorie la doar câteva luni de la despărțirea de Dorian Popa!

Claudia Iosif este o femeie care a atras întotdeauna privirile asupra sa și, chiar dacă a ajuns la vârsta de 40 de ani, poate fi confundată foarte ușor cu o puștoaică de doar 20 de ani. Vârsta nu este decât un număr, iar Babs demonstrează acest lucru din plin.

Este frumoasă, independentă și disponibilă, iar masculii nu au avut nevoie de prea multe date în plus pentru a trece la acțiune, așa că au cerut-o în căsătorie pe frumoasa Babs pe rețelele de socializare, cea mai modernă formă de a pune în aplicare chiar și cele mai mărețe intenții.

„Vrei să fii soția mea?”, au scris în mediul online doi bărbați diferiți.

„Arăt a femeie care vrea să se mărite?!??!”, a răspuns Claudia Iosif.

Cei mai curajoși i-au propus chiar să-i trimită cadouri, însă nici de această dată Claudia Iosif nu s-a lăsat impresinată: „Soția ta ce zice?!?? Să-i dau tag, să o întrebăm?”.

Dorian Popa vrea să devină tată

Dacă în urmă cu ceva timp Dorian Popa susținea că nu își dorește copii, acum perspectiva i s-a schimbat complet. Artistul, în vârstă de 36 de ani, prezent în cadrul podcast-ului moderat de Anamaria Prodan, a precizat că obiectivul său este să devină tătic până la vârsta de 40 de ani.

„Când o să fiu pregătit din toate punctele de vedere și o să simt că este momentul potrivit. Fac 36, mai am timp, Eu am spus că, până la 40, fac copil. Eu zic că, în patru ani, fac copil”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcastului Anamariei Prodan.

Adauga un comentariu