Cancan ultimă oră

Claudia Pătrășcanu, mesaj neașteptat în mediul online. Ce vrea să transmită vedeta

Publicat: 08 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu mesaj neașteptat în mediul online. Ce vrea să transmită vedeta
Claudia Pătrășcanu a venit cu un nou mesaj, însă de data aceasta nu are drept protagonist pe nimeni

Claudia Pătrășcanu face ce face și atrage atenția tuturor, asta prin intermediul postărilor sale de pe conturile personale de socializare. Dacă zilele trecute a venit cu o nouă înțepătură pentru Gabi Bădălău și familia lui, azi a venit cu un nou mesaj, ce-i drept unul neașteptat. Iată ce vrea să transmită, de fapt, vedeta!

De ceva timp, Claudia Pătrășcanu este destul de activă în mediul online, astfel că le povestește fanilor diferite momente din viața ei, însă totodată postează și mesaje care-i plac sau care îi descriu viața, uneori chiar și sub forma unei înțepături la adresa lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj controversat

Ei bine, au trecut doar câteva zile de când Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ajuns la replici acide, asta pe urma unei postări făcute de vedetă, ce a fost interpretată ca fiind pentru el, însă lucrurile nu se termină aici. Azi, Claudia Pătrășcanu a venit cu un nou mesaj, însă de data aceasta nu are drept protagonist pe nimeni, ci doar vrea să transmită faptul că orice s-ar întâmpla în viața ei și prin orice ar trece, știe că Dumnezeu este mereu alături de ea și de cei doi copii ai săi.

„Dumnezeu îți știe fiecare lacrimă. El aude fiecare rugăciune pe care o faci. El cunoaște fiecare nevoie a ta. Poate nu simți că el este chiar acum lângă tine, dar un lucru este sigur. El nu te-a uitat și v aduce rezolvare pentru fiecare problemă din viața ta. Nu-ți pierde speranța”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu în mediul online recent.

Claudia Pătrășcanu, recunoscătoare pentru tot ceea ce are

Bineînțeles, toată lume a citit cu mare atenție mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pentru a vedea ceea ce transmite, de fapt, astfel că se poate vedea cu ochiul liber că de data aceasta este pur și simplu un citat care i-a plăcut, fără a face referire la nimeni.

Mai mult decât atât, prin această postare, vedeta vrea să demonstreze că este recunoscătoare pentru tot ceea ce s-a întâmplat în viața ei până acum, dar și pentru ceea ce are, mai ales că tot azi a postat o serie de imagini cu casa de la mare, care este tot mai aproape să fie gata și să se mute alături de cei doi băieți.

Adauga un comentariu