Cancan ultimă oră

Claudia Puican a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre copil! Ea și Armin Nicoară au dat vestea despre sarcină

Publicat: 08 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Puican a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre copil Ea și Armin Nicoară au dat vestea despre sarcină
Claudia Puican a izbucnit în lacrimi când a vorbit despre copil! Ea și Armin Nicoară au dat vestea despre sarcină

Armin Nicoară și Claudia Puican formează un cuplu profesional și personal de ani buni, s-au căsătorit, sunt celebri, bogați și visează să își mărească familia.

De mult timp își doresc să devină părinți, însă probleme de sănătate ale saxofonistului le-au pus adevărate piedici, fiind nevoiți să apeleze la medicii de peste hotare.

Armin și Claudia speră să devină părinți cât mai curând

Și, deși dorința lor este mare, până acum, în ciuda tratamentelor și investigațiilor urmate, cei doi artiști nu au putut să devină părinți.

Însă, chiar și așa, ei nu și-au pierdut speranța, deși recunosc că ceea ce trăiesc ei de mai bine de trei ani nu este deloc ușor de gestionat, plus că nu s-au gândit niciodată la posibilitatea de a nu avea copii.

Motiv pentru care, deși au luat în calcul și ideea de adopție, soții tot speră la minunea de a avea un copil sânge din sângele lor. Armin Nicoară declară că își pune toată speranța în Dumnezeu.

Iar dacă acest lucru se va întâmpla și Claudia Puican va rămâne însărcinată, Armin Nicoară declară că vor lua în calcul și o a doua sarcină.

Armin Nicoară: „Măcar să începem cu unul și după vedem ce o să fie, dacă sunt gemeni”

Până atunci, însă, important este ca tratamentul lui și fertilizarea in vitro să funcționeze și să își îndeplinească dorința, indiferent de câți copii vor avea, unul sau mai mulți.

„Claudia Puican: Ăsta este planul de acum trei ani, dar nu s-a putut și trebuie multe analize. Cei care trec prin această problemă știu ce înseamnă. În viața asta nu poți să le ai pe toate și nu m-am gândit cum e să nu ai copii toată viața, dar sperăm că va fi bine.

Armin Nicoară: Nu ne așteptam să fie atât de dificil. Claudia duce greul, ca femeie trebuie să faci niște analize. Eu tot sper la o minune, pentru că mă știți, eu merg foarte mult la biserică și am reușit să ajung la un doctor care să-mi dea niște pastile să pot face pe cale naturală.

(…) Problema este din cauza mea, eu am și diabet și diabetul cred că m-a afectat foarte tare, eu nu am ținut regim de zece ani de zile, până să fie Claudia în viața mea și m-a afectat. Când eram la început nu mi-am dat seama, doar că la mine e ok momentan, doar că mi-a afectat un mic nerv.

Claudia Puican: Se poate rezolva, dar doar prin fertilizare in vitro. Doctorul pe care l-am ales este din Franța(…) Trei ani de zile doar analize am făcut. Eu nu am mai făcut nicio fertilizare, iar doctorul pe care l-am ales a zis că vrea să iasă din prima.(…) Cred că asta ar fi cea mai mare împlinire.

Armin Nicoară: Măcar să începem cu unul și după vedem ce o să fie, dacă sunt gemeni.”

Adauga un comentariu