Cancan

Claudia Puican își ține vârsta ascunsă. Neînțelegerile dintre cântăreață și Armin Nicoară cu privire la nuntă

Publicat: 23 mai 2022
Claudia Puican își ține vârsta ascunsă. Neînțelegerile dintre cântăreață și Armin Nicoară cu privire la nuntă
Cu toate că majoritatea fanilor săi doresc să știe vârsta Claudiei Puican, aceasta nu a făcut-o public

Claudia Puican face furori pe pagina sa de Instagram, însă nimeni nu știe ce vârstă are artista. Aceasta nu a dorit să o facă publică până la momentul actual. Cântăreața este într-o relație cu Armin Nicoară de cinci ani, însă cei doi nu au apucat să facă încă nunta. Chiar dacă își doresc ca evenimentul să aibă loc, cuplul are anumite neînțelegeri cu privire la marele eveniment.

Deși provine dintr-o familie săracă, artista s-a făcut remarcată prin vocea sa, din școala generală. La vârsta de 15 ani, aceasta și-a câștigat primii bani, de care a fost tare mândră. O altă vedetă ce muncit pentru visul său este și Ema Uta, în vârstă de 30 ani.

Claudia Puican își ține vârsta ascunsă

Claudia Puican este dintr-un sat din apropierea orașului Drobeta Turnu Severin. Aceasta face parte dintr-o familie modestă, având încă patru frați. După ce a fost trimisă să învețe la oraș, aceasta a descoperit că are voce datorită profesorului său de muzică. Având în vedere că artista nu avea posibilități financiare, s-a bazat foarte mult pe muncă și talent. Chiar dacă Claudia Puican era înzestrată cu voce, aceasta nu a fost acceptată la liceul de muzică din Timișoara. Cântăreața a fost foarte dezamăgită, însă a urmat o Școală Populară de Arte privată. La 15 ani, vedeta și-a câștigat primii bani. Artista a fost trimisă să cânte la un azil pentru bătrâni și a primit suma de 400 lei, o sumă extrem de mare pentru ea la momentul respectiv. Cu toate că în prezent are tot ceea ce și-ar putea dori, aceasta nu a uitat de unde a plecat. Vedeta este recunoscătoare părinților săi pentru efortul pe care l-au depus pentru a putea studia.

În ceea ce privește vârsta Claudiei Puican, vedeta o ține secretă. Nu a declarat în nici un interviu câți ani are. Cu toate acestea, iubita lui Armin Nicioară arată foarte bine și face furori cu imaginile pe care le distribuie. Aceasta a postat numeroase imagini în costum de baie pe Instagram, la care a primit multiple aprecieri. Vedeta nu se sfiește să pozeze și nu-și ascunde corpul de invidiat, fiind mândră de felul cum arată. Într-o poză de pe Instagram, artista a fost surprinsă doar in lenjerie intimă, sânii fiind acoperiți cu mâinile. 

Neînțelegerile dintre cântăreață și Armin Nicoară cu privire la nuntă

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au cunoscut într-un restaurant în care obișnuiau să cânte. La început au fost doar prieteni, însă cu timpul cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. Bărbatul i-a propus să colaboreze la câteva melodii. Acesta dorea să o ajute în cariera sa, iar după ce au început să cânte împreună, la scurt timp și-au început și relația.

„I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia… Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună.”, a declarat Armin Nicoară. 

Deși cei doi își doresc sa facă nunta, blondina a susținut că nu au apucat să organizeze marele eveniment din cauza timpului. Solistul își dorește o nuntă ca în povești, cu foarte multe persoane, pe când iubita sa vrea să fie înconjurată doar de către familie. 

„Armin își dorește să aibă foarte mulți invitați și asta nu se poate. Așteptăm asta deja de doi ani de zile. Eu cred că dacă mă ascultă și o să aibă încredere în mine, o să facem cel mai probabil cu familia.”, a declarat artista.

Cu toate că majoritatea fanilor săi doresc să știe vârsta Claudiei Puican, aceasta nu a făcut-o public. Nici iubita lui Bursucu nu a dorit să spună câți ani are, vârsta femeii fiind un mister.
Adauga un comentariu