Cancan

Cine este Ema Uta și ce vârstă are „regina transformărilor”

Publicat: 02 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cine este Ema Uta și ce vârstă are regina transformărilor
Ema Uta în vârstă de 30 ani, a reușit să se facă cunoscută prin forțe poprii

Ema Uta în vârstă de 30 ani s-a dedicat pasiunii sale de la vârsta de 16 ani. Aceasta a învățat singură să machieze din reviste de modă și din tutorialele make-up artiștilor internaționali. Dorită de mulți bărbați, fostul său iubit, Alex Bodi a fost deranjat de acuzațiile ce i s-au adus, cum că frumoasa româncă ar fi plătit vacanța în Maldive în valoare de 30000 euro.

Despre „regina transformărilor” s-a mai speculat faptul că ar avea operații estetice la nivelul feței, conform pozelor de acum 10 ani. Aceasta este schimbată în imaginile de pe rețelele de socializare din trecut. Ema Uta nu a declarat nimic în acest sens, curiozitatea fiind prezentă în continuare în gândul internauților.

Ema Uta, vârsta la care și-a început cariera

Make-up artistul, Ema Uta  și-a început cariera la vârsta de 16 ani. De origine din Râmnicu Vâlcea, frumoasa româncă, s-a dedicat pasiunii pe care o are, aceasta fiind cunoscută sub numele de „regina transformărilor”. Vedeta a declarat pe rețelele de socializare în 2014 că nu a urmat nici un curs de make-up. Având un talent înăscut, tânăra a învățat singură exersând pe fața ei, răsfoind revistele de modă și uitându-se la tutoriale pe internet ale make-up artiștilor internaționali. Ema Uta, a dobândit experiență în domeniul frumuseții prin propriile forțe, descoperind singură noi tehnici de machiaj.

„Am învățat singură, îmi cumpăram reviste de modă, răsfoiam până ajungeam la partea de make-up și încercam să reproduc ce vedeam pe fața mea, în oglindă. Am descoperit tehnici de machiaj într-un mod natural, iar atunci când vizionam tutoriale pe internet de-ale make-up artiștilor internaționali, mi se aproba că ceea ce făcusem eu era bine.”, a declarat Ema Uta pe pagina sa.

Artista le-a mai oferit și un sfat urmăritoarelor sale ce doresc să îi calce pe urme: „EXPERIENȚA, IMAGINAȚIE, PERSEVERENTA. Astea-s cuvinte cheie.”

În studioul său de make-up au călcat cele mai cunoscute vedete din România, cum ar fi: Delia, Antonia, Loredana Groza, Alina Eremia, iubita lui Speak și multe altele.

Alex Bodi, face dezvăluiri cu privire la vacanța din Maldive: „Ema a vrut să contribuie”

Frumoasa blondină a fost curtată de mulți bărbați cunoscuți, unul din ei fiind și fostul său iubit Alex Bodi. Aceștia au fost într-o vacanță în Maldive, unde s-a vehiculat că Ema a plătit cheltuielile pentru acesta. Bodi s-a arătat deranjat de aceste acuzații, declarând faptul că nu ar accepta să îi platească nicio femeie vacanța.

„Eu nu aș permite să-mi plătească nicio femeie vacanța și nimeni care a călătorit cu mine nu a plătit absolut nimic!”, a declarat Alex Bodi.

Cei doi au fost împreună pentru o periodă, însă, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost văzut în public cu Daria Radionova, fosta sa iubită. În urma apariței acestora în public, relația dintre Ema Uta și Alex Bodi a luat sfarșit.

Ema Uta în vârstă de 30 ani, a reușit să se facă cunoscută prin forțe poprii, aceasta având și o școală de formare a viitorilor make-up artiști, ce vin din toată țara la cursurile sale.

Adauga un comentariu