Cancan

Claudia Puican, marginalizată din cauza sărăciei! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu multe lipsuri

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Puican marginalizată din cauza sărăciei Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu multe lipsuri
Copilăria Claudiei Puican a fost greu încercată de lipsurile materiale

Claudia Puican a povestit recent că fost marginalizată din cauza sărăciei, în copilărie, fiind discriminată de colegi și chiar de profesori. Artista susține că ani la rând s-a confruntat cu multe lipsuri, nu doar financiare. Cu toate acestea, Claudia Puican se bucură în prezent de succes, pe măsura muncii depuse.

Claudia Puican este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică de petrecere. Soția lui Armin Nicoară se bucură de un succes considerabil pe plan profesional, având numeroase evenimente la care participă și cântă cu drag. Astfel, veniturile sale sunt pe măsura muncii depuse, încasând sume frumoase de bani din serviciile pe care le prestează la nunți, botezuri și alte evenimente private.

Claudia Puican, marginalizată din cauza sărăciei

Cu toate acestea, deși în momentul de față are tot ceea ce își dorește, copilăria Claudiei Puican a fost greu încercată de lipsurile materiale. Blondina provine dintr-o familie cu o situație financiară precară, iar acest lucru a afectat-o extrem de mult în copilărie.

În cadrul unui interviu, soția lui Armin Nicoară a povestit despre lipsurile financiare pe care le-a avut în copilărie. Cu ochii în lacrimi, soția lui Armin Nicoară a mărturisit că a fost discriminată de către profesori și colegi pentru simplul fapt că nu avea bani ca să-și cumpere haine noi.

Chiar dacă acel eveniment a marcat-o profund, Claudia Puican nu a uitat de unde a plecat și a muncit din greu pentru a-și putea permite cele mai frumoase ținute. Mai mult decât atât, solista mărturisește că nu este o rușine să fii sărac și nu se sfiește să vorbească deschis despre trecutul său.

„Eram foarte săraci. Doamne ferește, ca să fii sărac nu este o rușine, vă spun sincer. Mergeam la școală și tot timpul, profesoara sau colegii mei de clasă, mă marginalizau cumva pentru că eu eram săracă și poate nu aveam haine să fiu tot timpul cu haine noi pe mine. Tot timpul mergeam cu haine purtate sau învechite și eram pusă în penultima bancă sau în ultima bancă”, a povestit Claudia Puican.

Soția lui Armin Nicoară își dorește copii

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte mult să devină părinți și au vorbit despre acest lucru de nenumărate ori. Cu toate acestea, boala de care suferă Armin Nicoară ar putea fi boala cu care bebelușul să se nască.

După ce au încercat să facă un copil pe cale naturală, dar rezultatul a fost unul negativ, Claudia Puican a decis să apeleze la fertilizarea in vitro. Aceasta va avea loc în luna ianuarie, la o clinică din Franța și speră ca, de data aceasta, să rămână însărcinată.

Cu toate acestea, deșii rezultatul analizelor le-a permis să apeleze la această variantă, medicii francezi i-au îndemnat să nu își facă mari speranțe, deoarece sunt șanse să nu rămână însărcinată odată cu prima încercare.

„Deja se știe că noi nu putem face copil pe cale naturală. Nu mi-e frică de asta, Dumnezeu știe mai bine ce e de făcut. Sper să am o sarcină ușoară, ca să pot să cânt”, a spus Claudia Puican.

Adauga un comentariu