Cancan

Claudia Puican și Armin, iubitul ei, formează un cuplu foarte frumos. Când au stabilit nunta cei doi

Publicat: 02 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Puican și Armin iubitul ei formează un cuplu foarte frumos. Când au stabilit nunta cei doi
Claudia Puican și Armin Nicoară se pregătesc de nuntă

Claudia Puican și Armin fac tot posibilul pentru a deveni părinți. Din cauza bolii de care suferă, celebrului saxofonist îi este greu să devină tată. În urmă cu ceva timp, medicul specialist i-a pus un diagnostic îngrijorător. Din această cauză, Claudia Puican a izbuncit în lacrimi, chiar în timpul unui episod din reality show-ul de pe Antena Stars. Totuși, pentru cei doi mai există speranță.

Armin Nicoară și iubita sa își doresc să aibă cea mai tare nuntă din România. Petrecerea va avea loc atunci când restricțiile și vremea le vor permite. În ciuda faimei, Armin și Claudia își doresc o cununie civilă restrânsă. Pregătirile pentru nuntă sunt în toi, iar aceasta ar putea avea loc chiar anul viitor. La nuntă vor participa aproximativ 1000 de persoane, care vor avea parte de surprize plăcute.

Claudia Puican și Armin își doresc un copil

Armin și Claudia își doresc să devină părinți. Cea mai mare temere a artistului este că viitorul copil ar putea suferi de diabet. Armin Nicoară suferă de această boală. În trecut, a refuzat să urmeze tratamentul doctorilor și a intrat în comă diabetică. Claudia Puican și iubitul său a încercat de mai multe ori să facă un copil. Cu toate acestea, problemele de sănătate stau în calea fericirii lor. Din această cauză, cei doi au apelat la un medic specialist. Medicul a demarat o analiză specială pentru a găsi o soluție la problema celor doi. În urma analizei, a reieșit că spermatozoizii lui Armin Nicoară sunt inactivi. Acest lucru se datorează bolii de care suferă din adolescență.

La aflarea diagnosticului, Claudia Puican a izbucnit în lacrimi. Specialistul a liniștit-o pe blondină, spunându-i că există soluții. Cei doi au primit teribila veste chiar în cadrul reality show-ului Chef de Viață, difuzat pe Antena Stars. Pentru a putea deveni tată, saxofonistul trebuie să urmeze un regim alimentar strict. Din cauza programului încărcat, Armin nu respectă alimentația impusă de diabet. La rândul ei, Claudia se teme ca, din cauza carierei sale, copilul să nu aibă de suferit.

Armin Nicoară, un artist controversat

Armin Nicoară este un îndrăgit interpret de muzică de petrecere. Acesta a avut colaborări de succes cu Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. Tatăl său, Petrică Nicoară, i-a interzis fiului său să urmeze o carieră muzicală. Din această cauză, pentru scurt timp, Armin Nicoară a urmat o carieră sportivă. În clasa a XII-a, tânărul a fost diagnosticat cu diabet. Vedeta este de părere că boala se datorează relației deficitare cu tatăl său.

„Cred că duritatea lui și-a pus amprenta în problema mea. El era dur nu doar cu mine, și cu mama, și cu fratele meu. N-a știut cum să se comporte cu noi, că să zic așa. Cum eu am fost o fire mai emotivă, cred că problema asta s-a răsfrânt asupra mea”, a povestit Armin Nicoară.

Armin Nicoară a avut colaborări de succes

Deși a avut colaborări de succes cu nume sonore din showbiz-ul românesc, acestea s-au terminat cu scandal. Astfel, Armin Nicoară și Georgiana Lobonț s-au certat din cauza banilor, la TV. Videoclipurile urcate pe canalul de YouTube al Georgianei erau plătite de colegul său de formație. Cheltuielile pentru producția video și de la studio ating suma de 3.500 de euro. O altă colaborare de succes a fost cea cu Vlăduța Lupău. Despre cei doi s-a zvonit că ar forma un cuplu secret. Zvonurile au apărut după ce artiștii au stat împreună în aceeași cameră de hotel, chiar și după terminarea nunții la care au fost chemați să cânte.

În ciuda tuturor problemelor, Armin Nicoară își dorește să colaboreze din nou cu Vlăduța Lupău. Cei doi artiști țin în continuare legătura, dar discuțiile sunt tensionate. Cu privire la zvonurile despre relație, saxofonistul a preferat să păstreze tăcerea. În altă ordine de idei, Claudia Puican și Armin anunță că vor avea cea mai mare nuntă din România și fac tot ce pot pentru a avea un copil.

Adauga un comentariu