Cancan

Armin Nicoară, umilit de Claudia Puican în fața familiei: „Vreau să fie mai bărbat”

Publicat: 23 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Armin Nicoară umilit de Claudia Puican în fața familiei Vreau să fie mai bărbat
Armin Nicoară și Claudia Puican sunt protagoniștii reality-show-ului Chef de viață de la Antena Stars

Simpaticul saxofonist Armin Nicoară a fost recent umilit de logodnica lui Claudia Puican, în reality-show-ul pe care îl au la Antena Stars. Tânăra consideră că iubitul ei este uneori prea copilăros și și-ar dori să ia lucrurile mai în serios. De asemenea, cei doi și-ar dori să se mute la casa lor și să aibă parte de mai multă intimitate.

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din industria muzicală. Chiar dacă au demonstrat de fiecare dată că se iubesc extrem de mult, au existat momente când au existat și dificultăți în cuplu. Însă, împreună, au trecut de obstacole!

Armin Nicoară, umilit de Claudia Puican

Recent, Armin Nicoară și Claudia Puican au început să se pregătească pentru a se muta la casă. Singura problemă a cuplului este bugetul, care nu le-ar permite să-și cumpere chiar ceea ce și-ar dori. Însă, norocul celor doi este că au un prieten care lucrează în imobiliare și care îi ajută cu găsirea unei noi locuințe.

În mijlocul discuțiilor aprinse pe care Armin Nicoară și Claudia Puican le au cu privire la cheltuieli, artistul i-a mărturisit iubitei lui că nu își mai dorește să locuiască într-un apartament. Lăutarul visează la o casă și o curte care să-i ofere libertatea de mișcare de care are nevoie. La rândul ei, artista a ajuns la concluzia că o casă cu mai multe camere ar fi perfectă, în contextul în care se pregătesc să-și întemeieze o familie. De asemenea, Claudia Puican și-a dori ca iubitul ei să fie mai bărbat și se poată baza pe el în orice moment.

Armin și Claudia își doresc mai multă intimitate

Cu toate că recunosc că au cheltuit mai mult decât își permit, Armin și Claudia au început să nu mai tolereze dezavantajele traiului la bloc. Mai mult, saxofonistul își dorește să aibă parte de mai multă intimitate.

„A fost frumos la început, dar acum dacă vreau să mă dezbrac sau să fac ceva cu tine, nu pot, ăia se uită la mine”, i-a spus Armin Nicoară viitoarei sale soții.

Pe de altă parte, și Claudia Puican și-ar dori o casă mai mare, astfel că mai multe camere ar fi o variantă mult mai bună. În acest fel, și-ar putea găzdui și ea familia când ar vizita-o.

„Vreau o căsuță modestă cu 2,3,4,5 camere, să aibă loc să vină și maică-mea. Problema e că, noroc cu tine că te ocupi cu așa ceva, că dacă îl lăsăm pe Armin să se ocupe…”, i-a spus Claudia Puican prietenului lui Armin.

Armin Nicoară își dorește să aibă un băiat

Dincolo de toate acestea, Armin Nicoară este hotărât să se căsătorescă anul viitor cu Claudia Puican, însă mai mult decât atât artistul ar vrea să ca primul lor copil să fier băiat. Numai că temerea lui cea mai mare este ca micuțul să nu-i moștenească boala.

„Mi-aș dori foarte mult un copil, însă îmi este teamă, foarte teamă… să nu îmi moștenească boala. Eu am diabet, sunt dependent de insulină și fac câte patru injecții pe zi. Nu mi-aș dori ca băiatul meu, fiindcă vreau cu toată ființa mea să am un băiat, să treacă prin calvarul meu”, a recunoscut Armin Nicoară.

Adauga un comentariu