Cultural

Clauza pe care toți concurenții de la “Chefi la Cuțite” trebuie să o respecte: „Am rămas mască atunci când ni s-a zis”

Publicat: 19 oct. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clauza pe care toți concurenții de la Chefi la Cuțite trebuie să o respecte Am rămas mască atunci când ni s-a zis
Concurenții din emisiunea “Chefi la cuțite” sunt obligați să respecte o anumită clauză care pentru unii a părut absurdă

Toți concurenții din emisiunea “Chefi la cuțite” sunt obligați să respecte o anumită clauză. Emisiunea culinară este foarte bine organizată, motiv pentru care există reguli care trebuie urmate. Cu toate acestea, concurenții nu au fost foarte mulțumiți de cel puțin una dintre aceste reguli.

„Chefi la Cuțite” este una dintre cele mai populare și apreciate emisiuni autohtone. Succesul său se datorează atenției și seriozității cu care sunt gestionate toate aspectele.

Clauza pe care toți concurenții de la “Chefi la Cuțite” trebuie să o respecte

Cu siguranță, admiratorii emisiunii își vor aminti de Diana Duțu, care se prezintă ca “stăpâna bărbaților”, participantă la seoznul 12 al emisiunii “Chefi la cuțite”. Ea a fost cea care a dezvăluit una dintre regulile impuse concurenților, dar care a deranjat-o profund.

„Am rămas mască atunci când ni s-a zis că nu avem voie să ne schimbăm culoarea părului pe tot parcursul filmarilor. De ce? Pentru că în interiorul meu zac o mulțime de persoanje diferite pe care nu le pot ține închise, simt nevoia să fiu altcineva aproape zilnic. De aceea, mereu sunt aranjată diferit. Viața e prea scurtă ca să fii într-un singur fel!’, a povestit Daiana Duțu, concurentă în acest sezon “Chefi la Cuțite”.

Diana nu a înteles sensul acestei reguli și de ce au fost obligați să nu-și schimbe asepectul fizic.

„Nu am întrebat motivul, dar, probabil, ca să ne recunoască telespectatorii. Eu am fost blondă la filmări, așa am rămas pe tot parcursul emisiunii, dar, imediat ce am ieșit din concurs, direct la salon m-am dus. M-am făcut brunetă, așa cum îmi stă mie mai bine’, a mai spus Daiana, conform cancan.ro.

Andrei Aradits a făcut lumină în cazul plecării celor trei bucătari de la „Chefi la cuțite“

Actorul Andrei Aradits este unul dintre prietenii lui chef Florin Dumitrescu. Actorul a declarat că decizia celor trei bucătari de a pleca de la „Chefi la cuțite“ a luat prin surprindere pe multă lume.

„Nu am știut absolut nimic despre așa ceva, așa că decizia lor m-a luat prin surprindere, recunosc. Însă nu se pune în niciun caz problema să-i înlocuiesc pe vreunul dintre ei!”, a precizat Andrei Aradits.

Andrei Aradits și Florin Dumitrescu lucrează împreună de câțiva ani într-un serial dedicat realizării unor rețete și preparate, pentru unul dintre cele mai cunoscute lanțuri de retail din România. Producțiile sunt urcate pe Internet sau sunt difuzate sub forma unor reclame, ceea ce a lăsat impresia că actorul este la fel de pregătit în bucătărie ca și prietenul său Dumitrescu.

„Mă înțeleg foarte bine cu Florin Dumitrescu, este prietenul meu. Dar de aici și până la a afirma că suntem egali în profesia asta e cale lungă. Una e să fii actor amator și să-ți mai iasă câte un rol binișor, din când în când, și cu totul altceva să fii bucătar amator și să te mai joci de-a gătitul!”, susține Andrei Aradits.

Concurenții din emisiunea “Chefi la cuțite” sunt obligați să respecte o anumită clauză care pentru unii a părut absurdă.

Adauga un comentariu