Cancan

Cleopatra Stratan şi-a schimbat look-ul! Fanii au taxat-o ”Îți stă groaznic”

Publicat: 19 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cleopatra Stratan şi-a schimbat look-ul Fanii au taxat-o Îți stă groaznic
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit, în vara anului 2021, iar în momentul de față sunt foarte fericiți împreună

Cleopatra Stratan şi-a surprins fanii după ce şi-a schimbat look-ul. Fiica lui Pavel Stratan este unul dintre cei mai îndrăgiți tineri din industria muzicală. În urmă cu 10 ani a creat isterie cu melodia ”Ghiță”. Vedeta rămâne în istoria muzicii drept cea mai tânără cântăreață care s-a bucurat de un adevărat succes.

De curând, Cleopatra a vrut să facă o schimbare în viaţa sa.

Cleopatra Stratan şi-a schimbat look-ul

Cleopatra Stratan a recurs la o schimbare de look şi nu regreta absolut deloc. Cântăreața susține că alegerea a fost una spontană.

„De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat la salon pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc această schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”,a spus Cleopatra Stratan .

Fanii au taxat-o ”Îți stă groaznic”

Deși fanii i-au coplimentat frumusețea, majoritatea susțin că îi stă mult mai bine fără breton. „Tu ești frumușică!! Dar îți stă mult mai bine fără breton! / Nu e reușită schimbarea. / Sunt pentru schimbări, dar nu-mi place cum îți stă. Tu ești foarte frumoasă, dar cu breton îți stă groaznic. / Îți stătea mai bine fără breton.

Tu ești finuță, te face prea matură … / Mai bine fără breton. Ai o față frumoasă, n-o ascunde cu breton”, au fost câteva dintre comentarii.

„Iubirea mea, ție îți stă bine oricum pentru că ești cea mai frumoasă și unică!”, a scris iubitul artistei, Edward Sanda.

Reamintim că Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au logodit în ziua în care artista a împlinit 18 ani. „Am repetat înainte să-i dau inelul. Am repetat puțin în cameră la mine pentru că e un moment unic. Cel puțin pentru mine. Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții. Nu eram foarte coerent aseară, dar m-am descurcat”, a spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan, primele declarații despre copil

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au stabilit, în mare, când ar urma să aibă loc marele eveniment, căsătoria. Pandemia de coronavirus joacă un rol decisive, de aceea cei doi nu știu exact data, ci doar că se va întâmpla la anul. Au apărut, acum, și primele declarații despre venirea pe lume a urmașului!

Cleopatra și Edward își fac deja planuri și mai mari de viitor, discutând despre viitoarea lor familie. Vor, deocamdată, un singur copil, care să vină pe lume în următorii cinci ani.

„Trebuie să treacă niște ani. Trebuie să ne ocupăm de carierele noastre și o să vină și Cleduțul”, a spus artistul.

La 18 ani, Cleopatra Stratan este convinsă că și-a găsit sufletul pereche. Artistă a mărturisit că nu își vede viața fără Edward Sanda și vrea să îmbătrânească alături de el.

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altul. Nu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…) Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături.”

Adauga un comentariu