Cancan ultimă oră

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor o fetiță! Este un an greu pentru cântăreață

Publicat: 25 iul. 2021
Cleopatra Stratan și Edward Sanda

 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt pregătiți pentru viața de familie. Cei doi tineri logodiți urmează să se mute curând împreună și au planuri mari de viitor, atât personale cât și în ceea ce privește cariera lor muzicală. Ambii lucrează la melodii noi și au tot felul de proiecte în această direcție.

Cleopatra și Edward Sanda vor o fetiță
Cei doi tineri vor să se mute la casa lor și au planuri mari legate de familia lor. S-au gândit deja că vor o fetiță și își doresc o locuință cu cel puțin două camere, în care să aibă toate condițiile.

Deocamdată, însă, Cleopatra se împarte între Republica Moldova și București, pentru că este în ultimul an de liceu și se pregătește pentru examenul de Bacalaureat.

Anul acesta Cleopatra trebuie să susțină examenul de Bacalaureat care se întâmplă în Republica Moldova, iar apoi urmează mutarea definitivă în București, alături de logodnicul ei.

Plâng când trebuie să plec de lângă el. Când știu că urmează să plec, este o zi în care nu mai merge nimic, a spus Cleopatra.

Edward Sanda – primul interviu despre iubita lui care a murit

Tânăra spune că nu vrea să dea anul ăsta la facultate, ci se va ocupa mai mult de cariera muzicală, urmând ca peste un an să se înscrie la teatru sau business.

Inițial mă gândeam la teatru, dar de la o vreme m-am gândit, nu să renunț la facultate de tot, dar în primul an să vin la București să mă ocup mai mult de carieră. S-a cam sistat activitatea, fără concerte, fără spectacole, și am zis să vin să lucrez mai mult pe piese, să mă focusez pe albume, carieră..După un an mă hotărâsc dacă merg la teatru sau în zona de business, a spus Cleopatra.

Cleopatra și Edward Sanda sunt logodiți și au planuri mari împreună. Cei doi au primit binecuvântarea părinților și în special a lui Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei și au pornit împreună pe acest drum. Mulți au spus că sunt prea tineri și că s-au grăbit cu logodna, dar cei doi par foarte îndrăgostiți și fac lucrurile fix așa cum simt și cum le dictează inima.

Adauga un comentariu