Local

Clientă, jefuită într-un magazin Lidl din Iași! Femeia s-a trezit fără telefonul mobil după o vizită la supermarket! Ce a pățit individul acuzat în urma furtului! (Exclusiv)

Publicat: 29 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clientă jefuită într-un magazin Lidl din Iași Femeia s-a trezit fără telefonul mobil după o vizită la supermarket Ce a pățit individul acuzat în urma furtului Exclusiv
Judecătorii ieșeni l-au condamnat pe un individ acuzat că a jefuit o clientă într-un magazin Lidl

Un ieșean a fost pedepsit de judecători, în urma unui jaf comis într-un magazin Lidl. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Andrei Bogdan Ciorbă la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt. În plus, ieșeanul a fost obligat să îi achite despăgubiri victimei

O clientă a fost jefuită într-un magazin Lidl din Iași! Ieșeanca s-a trezit fără celular după o vizită la supermarket! În urma incidentului, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Andrei Bogdan Ciorbă la pedeapsa rezultantă de 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt. La aplicarea pedepsei, judecătorii au luat în calcul și o altă condamnare primită de ieșean în trecut.

„Instanța dispune ca inculpatul să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile, fie în cadrul Primăriei orașului Târgu Frumos sau în cadrul Consiliului Local Târgu Frumos, într-o instituție publică având ca obiect de activitate fie prestarea de servicii de utilități publice, fie prestarea de servicii de asistență socială, aflată în subordinea acestora”, au precizat judecătorii ieșeni.

În plus, individul care a comis jaful în magazinul Lidl a fost pus și la plata unor daune materiale de 1.500 de lei către victimă. De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieșeanul Andrei Bogdan Ciorbă, acuzat că a comis un jaf în magazinul Lidl

Procesul ieșeanului Andrei Bogdan Ciorbă (35 de ani) a început pe data de 9 decembrie 2020. Atunci, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ pentru furt.

„Pe data de 12 decembrie 2019, la ora 12:14, în timp ce se afla în incinta magazinului Lidl, situat pe bulevardul Primăverii, din municipiul Iași, inculpatul i-a sustras persoanei vătămate, din buzunarul drept al gecii pe care o purta, un telefon mobil marca Samsung Galaxy S9, cauzându-i acesteia un prejudiciu în cuantum de 4.000 de lei”, au subliniat anchetatorii ieșeni.

Potrivit acestora, în ziua respectivă, Andrei Bogdan Ciorbă se afla împreună cu un martor în incinta magazinului Lidl.

„În jurul orei 12:15, inculpatul, observând că persoana vătămată și-a pus telefonul marca Samsung Galaxy S9 în buzunarul drept al hainei, s-a apropiat de aceasta și, profitând de neatenția ei, a introdus mâna în buzunar și i l-a sustras, după care a părăsit magazinul”, au adăugat oamenii legii.

Anchetatorii au cerut imaginile de pe camerele de filmat ale magazinului Lidl

Pe parcursul urmăririi penale, oamenii legii au administrat mai multe probe, printre care și imaginile de pe camerele de luat vederi ale magazinului Lidl. La rândul ei, clienta le-a povestit anchetatorilor că a mers în magazinul Lidl pentru a face cumpărături. Din incinta magazinului, ieșeanca l-a sunat pe soțul său, pentru a veni să o ajute cu cumpărăturile, după care și-a pus telefonul mobil marca Samsung Galaxy S9 în buzunarul exterior drept al gecii. În momentul în care se afla la raionul de legume, aceasta a văzut doi tineri în jurul ei, dar nu le-a dat importanță, magazinul fiind aglomerat. La ieșirea din magazin, când a încercat să își sune soțul, întrucât acesta nu ajunsese încă, clienta a constatat că telefonul mobil îi fusese furat.

După ce i-a luat celularul femeii, Andrei Bogdan Ciorbă a amanetat telefonul mobil marca Samsung Galaxy S9 cu suma de 850 de lei. Ulterior, individul a fost identificat și dus la audieri. În fața magistraților, acesta a recunoscut comiterea faptei. El a motivat gestul prin faptul că provine dintr-o familie cu dificultăți financiare și prin faptul că are un copil de 5 ani în întreținere.

Adauga un comentariu