Local

Clinica medicală ACIBADEM a deschis o reprezentanță la Iași! Acum, pacienții din zona Moldovei pot ajunge mult mai ușor în spitalele din Istanbul pentru investigații, operații sau tratamente

Publicat: 04 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clinica medicală ACIBADEM a deschis o reprezentanță la Iași Acum pacienții din zona Moldovei pot ajunge mult mai ușor în spitalele din Istanbul pentru investigații operații sau tratamente
Grupul medical ACIBADEM a deschis o reprezentanță la Iași

Una din cele mai bune clinici din lume a ajuns și la Iași. Grupul medical ACIBADEM a deschis o reprezentanță la Iași, singura din zona Moldovei și a cincea din România. Prin ea, pacienții din zonă pot ajunge mult mai ușor în spitalele din Istanbul pentru investigații, operații și tratamente

An de an, mii de români iau calea Turciei pentru a recăpăta ce au mai de preț – sănătatea. În ultimii ani, Turcia a devenit un reper important pe harta medicinei mondiale: cu medici extrem de bine pregătiți – în special la universități americane, spitale ce oferă confortul unui hotel de lux și tehnologii de ultimă generație care mai pot fi găsite doar în alte câteva centre medicale de top în întreaga lume, grupul medical ACIBADEM este cel mai cunoscut și mai căutat brand de sănătate din Turcia.

Românii apelează în număr mare la serviciile medicale din Istanbul, alături de bolnavi din alte 50 de țări. Sunt și mulți ieșeni printre cei care au beneficiat deja de tratamente, investigații și operații complexe în spitalele ACIBADEM din Istanbul, așa că furnizorul de servicii medicale de top a decis să își deschidă un birou oficial în oraș, pentru zona Moldovei. Prin intermediul reprezentanței oficiale deschise la Iași, pacienții din zonă vor avea acces direct și rapid la medici și tratamente, cu ajutorul consultanței oferite gratuit de reprezentanții ACIBADEM.

„Suntem bucuroși că ieșenii au acum un parcurs mult mai scurt între simptome și cele mai bune tratamente din lume. Apoi, fie că vorbim de o a doua opinie medicală, de îndrumări pentru a primi un diagnostic rapid și corect sau de sfaturi pentru cele mai noi și eficiente metode de tratament, experții ACIBADEM vă sunt mereu alături”, spun reprezentanții ACIBADEM.

Medici de top vor veni periodic la Iași

Doctori de renume mondial vor veni periodic la Iași pentru discuții cu pacienți din România și evaluări ale dosarelor medicale. Accesul la întâlnirile cu acești doctori va fi mai ușor datorită reprezentanței ACIBADEM din oraș. Iașul este cel de-al cincilea oraș din România unde ACIBADEM deschide o reprezentanță oficială după București, Constanța, Cluj și Timișoara.

Biroul local, cu adresa în Șoseaua Ștefan Cel Mare și Sfânt, Nr. 4, Bloc A 19 / Parter / Exclusive Residence, ajută pacienții care doresc să ajungă în Turcia cu servicii complete: programări, organizarea detaliilor de călătorie, hotel, transferuri, translatori din limba română, asigurări medicale, rapoarte și cele mai bune sfaturi. În urma evaluării situației medicale și transmiterea unei opinii din partea medicilor turci, este posibil transferul cât mai rapid al pacientului în Turcia. Lansarea biroului oficial ACIBADEM Iași a avut loc vineri, 1 octombrie, în prezența unor experți ai spitalelor din Istanbul, a unor pacienți care și-au împărtășit poveștile pline de emoție, cu final fericit, și a mai multor medici.

„Cel mai des, pacienții din România solicită a doua opinie pentru cazurile de cancer, servicii de chirurgie robotică, imagistică, radioterapie stereotactică, chirurgie pediatrică, neurochirurgie, ortopedie, FIV sau programe complexe de screening. De asemenea, au existat mii de solicitări pentru controale medicale de rutină de tip check-up”, au mai precizat reprezentanții ACIBADEM.

Mărturisirile fiicei unui ieșean tratat de cancer la ACIBADEM

Fiica unui pacient tratat de cancer de către specialiștii de la ACIBADEM povestește întreaga experiență și cum tatăl său a fost salvat când nimeni nu îi mai oferea nicio șansă.

„Tatăl meu a fost diagnosticat cu un cancer acum câțiva ani și, desigur, este o veste destul de tristă pentru toată lumea. Noi am încercat să găsim soluții rapide pentru a-l ajuta și pentru a-l diagnostica corect. Situația este destul de dificilă, deoarece câți medici vezi, atâtea păreri obții, și atunci, atât pentru noi, ca familii, cât și pentru bolnav este destul de greu să aleagă și să hotărască ce anume are de făcut mai departe ca tratament. Am obținut câteva păreri din țară și chiar a făcut și o operație la noi. Totul a decurs bine, dar după câteva luni, din păcate, analizele arătau o recidivă a bolii, iar de aici situația s-a complicat. Se fac foarte multe investigații pentru a determina exact locul unde sunt acele celule canceroase, iar tratamentul trebuie făcut foarte rapid, pentru ca aceste celule să nu se răspândească.

În ciuda tuturor eforturilor pe care le-am făcut, nu am reușit să găsim exact locul unde este acea recidivă, iar atunci, unul din medicii pe care i-am consultat ne-a redirecționat spre Turcia, respectiv spre clinia ACIBADEM. Tot parcursul a fost unul foarte lin, adică ei s-au ocupat de tot ce înseamnă bilete, transport, ne-au asigurat cazarea, chiar și un traducător. Vreau să vă spun că în decursul a trei zile, de când am ajuns acolo, am fost preluați, diagnosticați și au fost singurii care ne-au dat un răspuns clar și au identificat exact locul unde era acea recidivă. Mulțumită lor, tatăl meu a primit ulterior tratamentul de care avea nevoie și totul a fost foarte bine. El și acum este foarte bine. Pentru noi, ACIBADEM a fost o oază de speranță și de liniște”, a declarat Ana Ungureanu, fiica unui ieșean tratat în clinica ACIBADEM.

Ce este ACIBADEM Hospitals Group?

ACIBADEM Hospitals Group este cel mai apreciat furnizor de servicii medicale private în Turcia încă din 1991 și face parte din rețeaua mondială International Healthcare Holdings, al doilea lanț de servicii medicale din lume. ACIBADEM operează 17 spitale generale cu servicii complete și 13 clinici ambulatorii. ACIBADEM furnizează servicii complete de diagnostic și tratament, angajând profesioniști din domeniul sănătății de cel mai înalt calibru, folosind tehnologie medicală de ultimă oră și funcționând la standarde medicale acreditate la nivelul excelenței.

Mii de români merg an de an la spitalele ACIBADEM, în special în centrele oncologice, cardiologice, de fertilitate, de medicină sportivă și de transplant. Pentru detalii despre cum pot beneficia pacienții de ajutorul experților ACIBADEM, contactați biroul oficial ACIBADEM din Iași la numerele +40 739 883 640 și +40 332 149 972, printr-un e-mail la adresa [email protected] sau direct la sediul din Șoseaua Ștefan Cel Mare și Sfânt, nr. 4, Bloc A 19 / Parter / Exclusive Residence.

Adauga un comentariu