Actualitate

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier

Publicat: 24 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în Egipt, în vacanță

Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în Egipt, în vacanță. La scurt timp după ce a aterizat a trecut printr-o mulțime de probleme. Asistenta TV și-a pierdut pașaportul, după care a fost implicată într-un accident rutier.

Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt

Ramona Olaru a fost plecată pentru câteva zile în vacanță, în Egipt, însă își dorește să uite această perioadă de coșmar. Chiar dacă are o experiență vastă când vine vorba despre călătorit și vacanțe, Ramona Olaru a avut parte numai de probleme când a fost plecată în Egipt. Problemele au început la scurt timp după ce a ajuns acolo.

Ramona Olaru, care s-a despărțit de iubit, a încercat să nu se lase afectată de nimic și a încercat să se bucure, pe cât de mult poate, de tot ce se întâmplă în viața ei. Aceasta a plecat într-o vacanță în Egipt, unde a avut probleme încă din aeroport. A fost nevoită să aștepte câteva ore să își primească bagajele, după care a plecat la hotel.

Când a ajuns la recepție, a observat că nu mai are pașaportul, pe care l-a pierdut pe drumul dintre aeroport și hotel, pe care l-a parcurs în aproximativ o oră. Ramona a sunat la aeroport și a făcut tot ce a putut pentru a-și recupera documentele. În cele din urmă, a decis să se bucure de vacanță și evenimentul la care a mers.

„O țară fără infrastructură, fără absolut nimic organizat, ceva îngrozitor. Ia și începe să suni peste tot, pe toată lumea pe care cunoști, că te-ar putea ajuta să ajungi la Ambasada Română din Cairo. Am început să sun pe cineva, Doamne ajută că între timp am ajuns să cunosc niște oameni foarte mișto. am reușit să iau legătura cu Ambasada foarte rapid”, a povestit Ramona Olaru, pe Instagram.

Victima unui accident rutier

Ramona a sunat la consulat, de unde i s-au dat toate indicațiile despre modul în care trebuie să procedeze pentru a se putea întoarce acasă. Doar că a trebuit să aștepte până duminică, pentru că atunci era deschis la Ministerul de Interne egiptean.

Duminică dimineața, asistenta TV s-a dus la instituție. Doar că cei de acolo i-au explicat după mai multe ore pierdute că trebuie să meargă mai întâi la secția de poliție. Cu ajutorul șoferului de uber a mers la o secție de poliție. Acolo a trebuit să își declare pașaportul pierdut și abia după ce obținea acea hârtie se putea întoarce la minister.

În cele din urmă, după ce a obținut documentul, Ramona Olaru s-a întors la minister acolo unde a obținut ștampila pe documentul care atesta că și-a pierdut pașaportul, că e cetățean român și că se poate întoarce în țară.

Dar pierderea pașaportului nu a fost singura grijă a Ramonei Olaru în Egipt. În timp ce se afla în taxi pentru a ajunge la Ministerul de Interne, mașina în care era a fost lovită de un alt șofer. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit în urma accidentului, nici șoferul care se afla la volanul taxiului.

Așadar, Ramona Olaru a trăit clipe de coșmar în Egipt.

Adauga un comentariu