Prima pagină » Cancan ultimă oră » Ramona Olaru a dezvăluit motivele pentru care a ales să păstreze numele fostului ei soț, Bogdan

Ramona Olaru a dezvăluit motivele pentru care a ales să păstreze numele fostului ei soț, Bogdan

31 ian. 2024, 20:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Ramona Olaru, una dintre cele mai cunoscute asistente TV de la noi din țară, a vorbit pentru prima dată despre numele de familie pe care îl poartă, dar și despre motivul pentru care a ales să îl păstreze, cu toate că a divorțat de cel care i-a fost soț, Bogdan Olaru. Vedeta a făcut dezvăluiri neașteptate!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Ramona Olaru a păstrat numele de familie al fostului ei soț, Bogdan Olaru, cu care a avut o căsnicie care a durat aproximativ trei ani.

Ramona Olaru, adevărul despre numele ei de familie

Prezentatoarea TV a dezvăluit, după mai bine de patru ani de la separare, de ce a ales să păstreze numele de familie al acestuia și de ce nu s-a întors la numele ei de fată.
Aceasta a povestit, în cadrul unui interviu recent, că divorțul a avut loc în perioada în care ea a devenea din ce în ce mai cunoscută, așa că nu a vrut să își inducă fanii în eroare și a păstrat acest nume, Olaru, care se și potrivește, spune ea, foarte bine cu prenumele ei.

„Nu știu, mi-a fost mai ușor cu el. Și oricum atunci începusem să devin mai cunoscută, apăream din ce în ce mai mult și am început să apar cu numele nou, cu numele lui.

Și fiind atât de ușor și s-a legat atât de bine cu numele meu mic, am zis ce rost are să mai schimb și nici nu mai voiam să schimb actele. Au fost mai multe chestii care au contribuit la păstrarea acestui nume”, a povestit Ramona Olaru pentru Playtech Știri.

Ramona Olaru spune dacă va lua numele viitorului ei soț

Ramona Olaru trăiește în prezent o poveste de dragoste cu un bărbat misterios, al cărui nume își dorește să îl poarte, spune ea, în cazul în care vor ajunge să se căsătorească, însă doar în acte, căci pentru public va

rămâne mereu Ramona Olaru.

„În acte cu siguranță, de ce nu? Nu țin neapărat, oricum pentru public și la TV va rămâne același, pentru că oamenii așa mă știu. Dar în acte cu siguranță. Sau, dacă nu-mi place neapărat numele lui, s-ar putea să nu! Dacă găsesc unul care cine știe ce nume lung are, nu țin neapărat!”, a mai spus vedeta, potrivit sursei menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *