Prima pagină » Cancan » Ramona Olaru s-a despărțit de iubit și e din nou singură. Asistenta TV nu are noroc în dragoste

Ramona Olaru s-a despărțit de iubit și e din nou singură. Asistenta TV nu are noroc în dragoste

06 feb. 2024, 14:31,
BZI.ro, în Cancan

Asistenta TV Ramona Olaru s-a despărțit și de ultimul iubit și este din nou singură, după ce în ianuarie se afișase public cu acesta. Atunci, cei doi au luat masa la restaurantul lui Dani Oțil, după care vedeta TV l-a condus pe partenerul ei acasă la el. Referitor la despărțire, Ramona Olaru spune că fostul partener nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor ei.

Luna trecută, Ramona Olaru a fost surprinsă alături de iubitul ei, în timp ce se țineau de mână și se îndreptau către mașină, după ce au luat masa în restaurantul lui Dani Oțil. Spre surprinderea tuturor, vedeta de la Antena 1 l-a lăsat pe omul de afaceri acasă la el, în timp ce ea și-a văzut de drum. La momentul respectiv, cei doi nu au făcut declarații. Acum însă, Ramona Olaru a rupt tăcerea și mărturisit că nu se află într-o relație.

Ramona Olaru s-a despărțit de iubit și e din nou singură

Ramona Olaru s-a despărțit de bărbatul cu care a apărut luna trecută, în ianuarie. Într-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat că e singură, nu mai e implicată în nicio poveste de iubire.

Deși în ultima perioadă vedeta de la Antena 1 a încercat să fie cât mai discretă în ceea ce privește relațiile ei amoroase, acum a făcut declarații. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spune că acum nu se află într-o relație, însă nu ezită să aibă parte de ieșiri cu bărbați, atunci când vine vorba de cunoaștere.

„Iubesc și sunt iubită, dar nu am un iubit. Am tot ieșit la date-uri cu diverși oameni. Nu am un iubit pentru că întâlnești tot felul de idioți. Noi avansăm mult ca femei, vrem să evoluăm, ei rămân în urmă”, a declarat Ramona Olaru.

Totodată, ea a mai spus că bărbații cu care a avut relații nu s-au ridicat la așteptările ei.

„Din păcate, am ajuns să fiu și bărbat de nevoie. Bărbații pe care i-am întâlnit de-a lungul timpului s-au dovedit mai mult a fi din energie feminină și a trebuit să fiu eu bărbatul. Acum nu mă mai arunc cu capul înainte”, a mai zis ea.

Ce a deranjat-o la fostul iubit

De curând, într-un interviu, Ramona Olaru a făcut o dezvăluire neașteptată. Mai exact, iubitul i-a propus să își dea demisia de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și să se mute cu el.

„La un moment dat, a zis «haide, când îți dai demisia să te muți?». Și am zis «alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea, dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?». (…) E bărbat bine el, îi dau șut, își găsește 20 la noi. Bine, nu ca mine, că eu sunt unică”, a povestit asistenta TV.

De mai mulți ani, Ramona Olaru s-a alăturat echipei de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și este foarte fericită cu jobul pe care îl are. Deși nu a luat castingul din prima, asistenta TV nu a renunțat la visul ei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *