Cancan ultimă oră

Clipe de panică la botezul fiului Andreei și al lui Cabral Ibacka! Petrecerea a fost întreruptă de un incendiu

Publicat: 15 mai 2022
Cabral și Andreea Ibacka sunt unul dintre cele mai carismatice cupluri din showbizul autohton

Andreea și Cabral Ibacka au avut parte de un incident neașteptat în timpul petrecerii de botez, organizate în cinstea fiului lor, Tiago. Invitații au tras o sperietură zdravănă, căci în curtea vecină a izbucnit un incendiu de proporții.

Din fericire, nu au existat victime și focul nu s-a extins, însă proprietarii s-au ales cu pagube serioase.

,,Toată lumea e ok, vecinii sunt toți bine”

Andreea și Cabral Ibacka au ales să-și sărbătorească fiul proaspăt creștinat chiar în grădina casei, alături de familie și de prietenii apropiați.

La un moment dat, însă, distracția a fost întreruptă de un incident neașteptat, care a creat panică printre invitați. Un incendiu a izbucnit în curtea vecină, chiar la câțiva metri de casa prezentatorului TV și a soției sale.

Un incendiu a izbucnit la câțiva metri de casa Andreei și a lui Cabral Ibacka

Din fericire, pompierii au intervenit de urgență și focul a fost stins, înainte de a apuca să se extindă. Nimeni nu a pățit nimic, însă vecinii lui Cabral s-au ales cu pagube materiale uriașe, căci flăcările au distrus aproape în totalitate imobilul în care locuiau:

„Toată lumea OK. Vecinii sunt toți bine. Speriați, dar bine. E pace.”, a scris Cabral pe Instagram.

Un incendiu a izbucnit la câțiva metri de casa Andreei și a lui Cabral Ibacka

Cabral: ,,Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic”

Cabral și Andreea Ibacka și-au dorit foarte mult un frățior pentru fiica lor, Namiko. Venirea pe lume a micuțului Tiago le-a umplut casa de fericire, însă nu i-a scutit pe cei doi părinți de emoții:

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko.”, a povestit Cabral.

 
Adauga un comentariu