Local

Clipe de teroare pentru o ieșeancă! Un bărbat a urmărit-o și i-a agresat fiica de doar 4 luni! „Când scap de la Poliție, îți tai gâtul!”

Publicat: 20 apr. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Clipe de teroare pentru o ieșeancă Un bărbat a urmărit-o și i-a agresat fiica de doar 4 luni Când scap de la Poliție îți tai gâtul
O ieșeancă a trăit cu frică după ce ar fi fost hărțuită de un individ

Marian Iulian Cataramă, un ieșean, a fost pedepsit de judecători pentru că i-ar fi provocat clipe de teroare unei femei, amenințând-o cu moartea și luând-o la pumni și la palme. Acesta a avertizat-o și că îi va tăia gâtul după ce „va scăpa de Poliție”, spun anchetatorii. Femeia a decis să îl ierte în final.

Magistrații de la Judecătoria Iași l-au condamnat recent pe Marian Iulian Cataramă la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru nerespectarea ordinului de protecție, după ce a făcut o femeie să treacă prin clipe de teroare.

Conform anchetatorilor, ieșeanul ar fi băgat frica în victimă prin amenințări pe Facebook, lovituri și scandal în public. Cu toate acestea, acele clipe de teroare nu au împiedicat-o pe femeie să îi ofere iertarea în final.

Bărbatul i-ar fi trimis femeii amenințări cu moartea pe Facebook
Bărbatul i-ar fi trimis femeii amenințări cu moartea pe Facebook

Ieșeanul Marian Iulian Cataramă, acuzat că ar fi hărțuit-o pe femeie

 o masina de politie
În una dintre zilele în care bărbatul a încălcat ordinul de protecție, femeia a chemat Poliția

Pe 8 iunie 2021 victima a obținut din partea judecătorilor un ordin de protecție împotriva lui Marian Iulian Cataramă pentru violență domestică. Bărbatul a ignorat complet această obligație și a hărțuit-o în repetate rânduri pe femeie, spun oamenii legii. Potrivit acestora, pe 13 iulie 2021, Marian Iulian Cataramă a amenințat-o cu moartea pe Facebook, iar, 2 zile mai târziu, a urmărit-o și a lovit-o cu palmele peste față. Oamenii legii au adăugat că, o lună mai târziu, individul ar fi prins-o în parc, ar fi luat-o la întrebări despre viața ei personală și ar fi lovit-o din nou pe femeie. Un alt incident grav ar fi avut loc pe 1 septembrie 2021, când individul ar fi mers la locuința victimei cu chef de scandal și ar fi lovit-o pe femeie și pe fiica ei de doar 4 luni.

„Pe data de 1 septembrie 2021, la ora 20:00, inculpatul Marian Iulian Cataramă nu a păstrat distanța de 100 de metri față de persoana vătămată, așa cum a fost obligat prin ordinul de protecție, prin aceea că a mers la locuința persoanei vătămate, unde a provocat scandal, a lovit-o pe aceasta și pe fiica ei în vârstă de 4 luni, cu pumnii în zona capului, și i-a distrus un telefon mobil”, au precizat magistrații ieșeni.

 un bebelus dormind
Anchetatorii au spus că individul nu a avut rețineri în a-i aplica lovituri și fetiței de 4 luni a femeii

Femeia l-a iertat pe ieșean, în ciuda clipelor de teroare pe care i le-ar fi provocat

un ciocan
Judecătorii l-au condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pe individ

Judecătorii au ținut cont de faptul că Marian Iulian Cataramă a încălcat de mai multe ori ordinul de restricție dând dovadă de nepăsare în ceea ce privește respectarea legii. Pe de altă parte, acesta nu a mai avut antecedente penale, iar femeia l-a iertat pentru ceea ce a făcut.

„Instanţa are în vedere faptul că inculpatul nu figurează cu antecedente penale, faptul că este integrat social, are loc de muncă, este caracterizat pozitiv de comunitate, poziţia sinceră de recunoaştere a faptei, precum şi faptul că persoana vătămată a depus un înscris autentic din care rezultă că s-a împăcat cu inculpatul şi că nu mai are nicio pretenţie faţă de acesta”, au afirmat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Astfel, Marian Iulian Cataramă a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare, cu suspendare. Recent, un alt caz de încălcare a ordinului de protecție a fost soluționat la Iași în primă instanță. Astfel, un bărbat a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, după ce s-a prezentat în mod repetat băut și fiind violent la locuința soției, care avea un ordin de protecție împotriva lui. Marian Iulian Cataramă a fost pedepsit recent în primă instanță pentru clipe de teroare provocate unei femei, dar sentința poate fi contestată.

Comentarii
Adauga un comentariu