Cancan ultimă oră

Clipe dificile pentru Adrian Minune! Soția sa a ajuns de urgență la spital

Publicat: 12 aug. 2021

Soția lui Adrian Minune a petrecut câteva zile în spital și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Artistul a oferit primele declarații despre starea de sănătate a mamei copiilor lui.

Necazurile nu țin cont de faimă, bani sau statutul social, iar acest lucru îl poate confirma chiar Adrian Minune care a trecut printr-o sperietură soră cu moartea. Soția interpretului a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme mai vechi de sănătate. În urma unui control de rutină, analizele acesteia nu au fost tocmai bune, iar Adrian a decis să acorde toată încrederea unei echipe medicale din Turcia, acolo unde Cati a fost internată și supusă unei intervenții chirurgicale.

Momente grele pentru familia lui Adrian Minune

Pentru cei apropiați familiei, Adrian a oferit informații printr-un live pe Facebook în care a povestit cum se simte soția lui.

”Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook

Adrian Minune știe cum să fie un tată și un soț perfect, iar dovada este fericirea de pe chipul membrilor familiei lui, chiar dacă de-a lungul timpului gurile rele au spus că Adrian are o viață dublă. Artistul face ce face și tot acasă se întoarce.

Câte clase are Adrian Minune și care a fost primul instrument primit cadou de la bunici

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor. Nu este un secret faptul că artistul are un talent deosebit pe care l-a cultivat încă de mic pentru ca mai târziu să facă o carieră de succes.

Adrian Minune este cunoscut de toată România. Foarte puțin probabil să existe vreun român care să nu fi auzit măcar o dată celebra sa melodie „Așa sunt zilele mele”. Celebra sa melodie a fost pusă chiar la un festival de muzică electronică din România de celebrul artist Salvadore Ganacchi și acest episod a stârnit multe controverse, deocarece niciodată în istoria festivalurilor de muzică electronică nu s-a auzit pe scena principală o manea.

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Minune s-a destăinuit într-un interviu unde a povestit că el provine din Ștefăneștii de Jos și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. El a cântat pentru prima oară o melodie a lui Tudor Gheorghe în fața clasei și acets lucru a stârnit ropote de aplauze din partea colegilor de clasă. De atunci, Adrian a știu că acesta este destinul său, să fie cântăreț. Primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon.

Adrian Minune a abandonat școala în clasa a 9-a pentru a-și clădi cariera muzicală și pentru a se putea focusa doar pe acest lucru și pe nimic altceva. El a fost elev pentru câteva luni în cadrul Liceului Tehnic Traian.

„Am ieșit în fața clasei și am cântat o melodie de a lui Tudor Gheorghe, intitulată «Acolo este țara mea». Am fost aplaudat îndelung de toți colegii mei… Deci la doar 6 anișori s-a descoperit că am aptitudini muzicale. Din acel moment am participat la toate activitățile școlare și la Cântarea României ca prim solist. Elevii din clasele 4-8 mă chemau la toate banchetele. În aceeași perioadă, bunicii mei (Niculina și Vasile), care se trag tot din familie de lăutari, mi-au cumpărat acordeon și m-a dus la un profesor de muzică, domnul Sfantu, iar mai apoi la domnul Florian”, a mărturisit Adrian Minune.

Adrian Minune a pășit pentru prima oară pe o scenă unde a cântat prima manea alături de Costi Ioniță. Melodia se numește „Of, viața mea”. Acest duo, Minune-Ioniță, a făcut furori mult timp. După ce a renunțat la colaborarea cu Costi Ioniță, acesta și-a lansat primul album solo, „Țiganii din țigănie”, care a devenit hit.

Adauga un comentariu