Mozaic muzical

Clipe grele pentru îndrăgita Carmen Trandafir

Publicat: 14 oct. 2019

Clipe grele pentru îndrăgita Carmen Trandafir În 1989 era faimoasă, iar melodiile ei se auzeau în orice casă. Acum, Carmen Trandafir s-a retras din viaţa publică.

Carmen Trandafir este căsătorită cu binecunoscutul prezentator sportiv Emil Gradniescu. Aceştia au împreună o fetiţă, pe nume Ana.

Cântăreaţă a preferat să se ocupe îndeaproape de creşterea micuţei, aşa că evită să apară prea des la TV.

Clipe grele pentru îndrăgita Carmen Trandafir

“Nu voit m-am retras, dar lucrez într-un circuit închis. Am înregistrat chiar şi melodii noi, dar având acest handicap, că nu am unde să mă promovez, nici la TV, nici la radio, lumea nu ştie nimic de mine. Mi-am cam luat gândul că voi ajunge vreodată pe radio.

Eu nu mai sunt nouă şi nici nu pot să mă reinventez. Ce să fac, să tai din nume? Bine, mă numesc doar “Carmen”, să lucrez şi la imagine? Pot să fac şi asta, dar ca să fac lucruri foarte facile, muzica vorbind, mi-e mai greu. ”, a mărturisit cu tristeţe cântăreaţă.

Cântăreaţă a mărturisit că e invitată la evenimente private. Pe scenele mari nu a mai ajuns decât foarte rar, şi atunci invitată să cânte câte o melodie, eventual cu câte o formaţie.

La vârsta de 44 de ani, Carmen Trandafir arata în continuare la fel de bine. Artistă pare că nu a îmbătrânit deloc, cu toate că susţine că nu respecta un regim special.

În 1993, Carmen Trandafir lansa pe piaţa muzicală, în colaborare cu casa de discuri ”Electrecord”, un material discografic intitulat ”Micul Meu Univers” (compozitor George Natsis), urmat, în 1996, de un ”Best of”, intitulat ”Vino iubire, nu mă ocoli”. Carmen a fost elevă regretatei Mihaela Runceanu, la Şcoală Populară de arte.loading...

Adauga un comentariu