Titlurile zilei

Clipul video care nu trebuia făcut public! Primarul unei comune din Iași face baie gol pușcă într-un butoi de murături, ziua în amiaza mare! Și-a etalat pe Facebook bărbăția (EXCLUSIV)

Publicat: 23 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Clipul video care nu trebuia făcut public Primarul unei comune din Iași face baie gol pușcă într-un butoi de murături ziua în amiaza mare Și-a etalat pe Facebook bărbăția EXCLUSIV
Petre Doboș, primarul comunei Răchiteni din județul Iași, în diverse fotografii pe care le-a postat în mediul online

Un primar din județul Iași s-a filmat în timp ce se scălda într-un butoi de murături, ziua în amiaza mare. Petre Doboș, primarul comunei Răchiteni, a postat imaginile pe Facebook spre amuzamentul internauților. Alesul local a atașat și un mesaj filmulețului publicat, pentru ca totul să prindă formă

O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Așa începe isprava primarului din comuna ieșeană Răchiteni. Petre Doboș, fratele fostului deputat PNL Anton Doboș (om de casă al pușcăriașului Relu Fenechiu), pare un om plin de viață și dornic de senzații tari. A fost recent ales ca primar pentru încă un mandat și are tot felul de pasiuni ce ar putea părea pentru unii dubioase. Zilele trecute, Petre Doboș i-a lăsat pe prietenii săi de pe Facebook cu gura căscată după ce a publicat un filmuleț cel puțin ciudat.

Doboș s-a filmat într-un butoi de murături, dezbrăcat, în timp ce se scălda de zor. Filmulețul a fost publicat însoțit de un mesaj în latină: „mens sana in corpore sano”, adică o minte sănătoasă într-un corp sănătos. Ce a vrut alesul comunei Răchiteni este greu de spus. Acum, cât este de bine-venit un astfel de filmuleț în comunitatea pe care Doboș o reprezintă rămâne un mister. În timp ce unii au apreciat curajul lui Petre Doboș, alții au râs cu lacrimi. Reporterii „BZI” l-au sunat de mai multe ori în cursul zilei de ieri pe primarul Doboș, însă acesta nu a răspuns apelurilor.

Petre Doboș, un primar PNL cu multe probleme pe cap

Petre Doboș este la cel de-al doilea mandat în fruntea primăriei Răchiteni și nu a avut un parcurs politic prea liniștit. În toamna anului trecut, chiar înainte de alegeri, primarul a făcut o jonglerie pentru a rămâne  în fruntea comunei deși legea nu îi permitea asta. Astfel, primarul Petre Doboș și-a salvat mandatul în ultima săptămână de campanie electorală înainte de alegerile locale 2020. Condamnat în 2019 pentru că a ucis un tânăr într-un accident rutier, primarul din Răchiteni ar fi trebuit să-și piardă funcția. Petre Doboș nu a permis însă ca secretarul primăriei să emită referatul pentru încetarea mandatului. Documentul a fost redactat chiar înainte de alegeri, iar Doboș a rămas fără mandat doar pentru o săptămână. Liberalul a candidat pentru un nou mandat și a câștigat bătălia la Primăria Răchiteni.

Jongleria de la Răchiteni: Referatul a fost emis chiar înainte de alegerile locale 2020

Doboș și-a calculat pașii încă de la momentul condamnării penale din primăvara lui 2019. Și-a mazilit fostul secretar al comunei și a tot pus persoane noi pe această funcție. În acest fel a ajuns aproape de alegerile locale 2020 fără să-și piardă mandatul. Cum magistrații de la Curtea de Apel Iași i-au suspendat și pedepsele accesorii, acesta putea candida pentru un nou mandat pe perioada 2020-2024. Ca să nu piardă postul din Primăria comunei Răchiteni, Petre Doboș a lungit emiterea referatului la maxim. Abia pe 23.09.2020, cu 4 zile înainte de ziua alegerilor locale, secretarul comunei a emis către Prefectura Iași referatul respectiv. În aceste condiții, prefectul județului a emis ordinul de încetare a mandatului pentru Petre Doboș.

Primarul comunei a tras de timp până la alegeri

Fostul secretar al comunei a decedat la scurt timp de la condamnarea penală a primarului, însă Petre Doboș nu a numit pe nimeni în locul său. Dimpotrivă, a dat atribuții de secretar unei persoane care nu avea studii juridice și care a primit răspunderi limitate. Mai multe luni, primarul Petre Doboș nu a scos la concurs postul vacant de secretar al comunei Răchiteni, tocmai pentru a fi sigur că nu își va pierde mandatul. Cum instanța a decis că Doboș poate candida la o nouă funcție, acesta a renunțat la mandat cu 4 zile înainte de scrutinul electoral și astfel s-a salvat.

„Dispune suspendarea condiționată a executării pedepsei aplicate inculpatului Doboș Petre pe un termen de încercare de 4 ani, stabilit conform dispozițiilor art. 82 Cod penal din 1969 . În baza art. 71 alin. 5 Cod penal din 1969, pe durata suspendării condiționate a executării pedepsei închisorii, suspendă și executarea pedepselor accesorii aplicate inculpatului”, au decis judecătorii.

Accident rutier făcut de primarul Petre Doboș în apropierea municipiului Iași

În data de 15 noiembrie 2013, primarul Petre Doboș a avut un accident rutier în localitatea Lunca Cetățuii. Petre Doboș se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai Santa Fe și a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha, condusă de un tânăr de 27 de ani pe nume Valentin Macovei. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un copac, iar motociclistul s-a izbit de un cap de pod. Vreme de șase ani s-au făcut cercetări, iar primarul Petre Doboș a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Deși a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta a rămas în continuare la cârma comunei Răchiteni.

Petre Doboș este fratele lui Anton Doboș de la Finanțele ieșene. Ar fi interesant de văzut cu se scaldă ambii frați în butoaie cu murături

Adauga un comentariu