Prima pagină » Stiri si curiozitati » Coafuri bucle prinse păr mediu: Cum să impresionezi la prima întâlnire romantică

Coafuri bucle prinse păr mediu: Cum să impresionezi la prima întâlnire romantică

23 feb. 2022, 13:51,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Crearea unei coafuri coafuri bucle prinse pe păr mediu este o sarcină destul de grea. Această coafură necesită timp, deoarece părul drept natural este foarte greu de coafat. De asemenea, este dificil să obții forma dorită. Chiar și pentru proprietarii  de bucle, este la fel o adevărată problemă crearea unui astfel de look.

Partea pozitivă a acestei coafuri constă în faptul că buclele îți permit să creezi o varietate de imagini noi chipului tău. De asemenea, pe părul mediu poți realiza diverse cozi, împletituri și diverse coafuri prinse foarte original. Pentru a obține un look cu adevărat tineresc și impresionant trebuie să ții cont și de tunsoare. Pe baza unei tunsori multifuncționale, poți crea mai multe coafuri potrivite atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale. Poți folosi și o varietate de produse de styling și accesorii special concepute pentru a simplifica procesul de coafare. Printre acestea se regăsesc bentițele, agrafele, benzile elastice, agrafele decorative sau florile artificiale.

femeie cu bucle coafata

Pe baza unei tunsori multifuncționale, poți crea mai multe coafuri potrivite atât pentru purtarea de zi cu zi, cât și pentru ocazii speciale

Coafuri bucle prinse păr mediu: Cele mai în vogă look-uri pentru această lungime

O coafură simplă, dar foarte drăguță și frumoasă este părul creț prins la spate sub formă de coroniță. Această coafură este perfectă pentru părul bucle. Este foarte simplu de creat acest look. Ai nevoie să iei o șuviță mică și să o separi din lateral, răsucind-o într-un flagel. Ulterior, aceasta trebuie înfășurată sub formă de inel și fixat cu un ac de păr invizibil.

Acțiuni similare sunt efectuate pe partea opusă. Partea inferioară a coafurii ar trebui să fie împărțită uniform și așezată separat. În timp ce faci cocurile mici și ușoare, răsucește părul sub forma unui flagel. Pentru a păstra mai bine coafura obținută, poți folosi fixativ pentru păr.

colaj mai multe coafuri prinse pe parul ondulat

Pentru a obține un look cu adevărat tineresc și impresionant trebuie să ții cont și de tunsoare

O coadă de cal viguroasă și confortabilă este un adevărat clasic în coafuri. Aceasta este folosită atât pentru un look de zi cu zi, cât și pentru un eveniment special. Pentru a obține o coadă perfectă ai nevoie să netezești șuvițele cu o perie și să le fixezi cu o bandă elastică subțire în partea din spate a capului.

Coafura va arăta mai spectaculos dacă vei separa o buclă pe care să o împletești într-o coadă subțire, înfășurând-o în jurul bazei cozii sub forma unei panglici.

Idei de coafuri pe bucle lejere: Idei clasice care rămân actuale și în 2022

Dacă vrei să realizezi o coafură în stil foarte elegant și retro, optează pentru bucle ușoare cu o mică prindere la tâmpla stângă. Pentru a realiza coafura trebuie să piepteni foarte bine buclele realizate și să le stropești generos cu un spray. Valurile sunt formate cu ajutorul mâinii, fiecare fiind fixată cu o clamă lungă speciale pentru acest tip de coafură. Fiecare val este așezat manual și fixat cu spray. După uscare, clamele sunt îndepărtate cu grijă, iar valurile trebuie pulverizate cu fixativ lucios.

femeie cu parul ondulat si prins

Poți folosi și o varietate de produse de styling și accesorii special concepute pentru a simplifica procesul de coafare

O coafura elegantă, dar în același timp sexy este cocul simplu. Înainte de a-l crea, firele din jurul ovalului feței pot fi îndreptate cu o cremă de netezire și cu ajutorul unei plăci. Astfel, cocul va părea  mai rafinat. Această coafură este potrivită pentru o întâlnire romantică.

Nu doar cocul prins în vârful capului se numără printre cele mai clasice coafuri pe bucle prinse pe păr mediu. Astfel, poți crea un coc atât în vârful capului, cât și unul în josul capului. Înainte de a prinde cocul jos, buclele trebuie pieptănate cu grijă și adunate într-o coadă joasă în centrul capului sau ușor pe lateral. Buclele trebuie răsucite cu mâna și înfășurate în jurul bazei cozii, fixându-le cu agrafe de culoarea părului.

femeie care zambeste cu bucle prinse

Partea pozitivă a acestei cofuri constă în faptul că buclele îți permit să creezi o varietate de imagini noi chipului tău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *