Stiri si curiozitati

Tunsori păr ondulat și față ovală: Secretele specialiștilor pentru un look perfect

Publicat: 24 ian. 2022
Tunsori păr ondulat și față ovală Secretele specialiștilor pentru un look perfect
Pentru a alege cu succes o tunsoare, trebuie neapărat să ții cont de forma feței

Pentru a-ți alege coafura potrivită din seria de tunsori pentru păr ondulat și față ovală trebuie să fii la curent cu noile tendințe. Specialiștii spun că această formă a feței este perfectă. Această formă a feței este foarte ofertantă, potrivindu-se mai multe tipuri de coafuri.

O față ovală se caracterizează prin absența unor elemente contrastante. Aceste elemente se referă la pomeți excesiv de proeminenți sau o frunte prea lată. Astfel, avantajul acestei forme a feței constă în faptul că aceasta este mult mai echilibrată, potrivindu-se o serie de look-uri extraordinare. Specialiștii spun că fetele cu această formă a feței sunt extrem de norocoase. Acestora li se potrivește toate coafurile și tunsorile.

colaj doua femei tunse cu fata ovala
Pentru a-ți ascunde micile defecte, posesoarele unei forme a feței ovale trebuie să opteze pentru o tunsoare naturală

Tunsori păr ondulat și față ovală: Cum să-ți alegi frizura potrivită

Pentru a alege cu succes o tunsoare, trebuie neapărat să ții cont de forma feței. Pentru fețele de formă ovală sunt foarte potrivite tunsorile de diferite lungimi. Cea mai indicată este tehnica asimetrică sau simetrică. De asemenea, cele neuniforme sau în cascadă. Plus la toate, tunsorile vor arăta excepțional, atât cu breton, cât și fără.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Femeile care cu părul ondulat și brunet trebuie să țină cont de faptul că o tunsoare nepotrivită poate să le adauge câțiva ani în plus. Nu mereu această formă a feței i se potrivește orice look. De exemplu, forma ochilor, culoarea acestora sau nasul lung poate știrbi din frumusețea tunsorii. O bărbie proeminentă, sprâncene asimetrice sau urechile proeminente trebuie luate în considerare atunci când îți alegi frizura.

colaj doua femei tunse cu fata ovala
Atunci când îți alegi coafură poți întâmpina o serie de dificultăți

Atunci când îți alegi coafură poți întâmpina o serie de dificultăți. Pentru a reuși să ajungi la modelul de tunsoare perfect pentru forma feței tale trebuie să-ți cunoști defectele. Astfel, o frunte înaltă și lată poate fi ascunsă de un model de tunsoare cu breton. Astfel, optând pentru un model de breton arcuit, asimetric, oblic sau drept, vei reuși să-ți evidențiezi trăsăturile expresive a feței.

Dificultăți în alegerea coafurilor: Modele potrivite în funcție de defectele feței tale

Pentru a-ți ascunde micile defecte, posesoarele unei forme a feței ovale trebuie să opteze pentru o tunsoare naturală. Aceasta este cea mai excelentă soluție pentru a reuși să-ți ascunzi unele defecte.

colaj femee tunsa scurt cu fata ovala
Femeile care cu părul ondulat și brunet trebuie să țină cont de faptul că o tunsoare nepotrivită poate să le adauge câțiva ani în plus

Pentru domnișoarele care nu au defecte, cele mai potrivite sunt tunsorile alungite. Acestea oferă vizual o armonie siluetei, oferind mișcărilor mai multă feminitate și grație. Valurile ușoare și curgătoare a unei tunsori va schimba total aspectul înfățișării unei femei. Aceasta devenind mult mai atractivă și seducătoare.

Pentru această formă a feței este foarte potrivită și tunsoarea băiețească, foarte scurtă. Însă, atunci când vrei să alegi o astfel de tunsoare trebuie să ții cont de înălțimea ta. Dacă ești o fată înaltă, această frizură nu va fi tocmai potrivită.

De asemenea, un aspect definitoriu în alegerea tunsorii trebuie să fie structura părului. Astfel, pentru firele de păr extrem de subțiri trebuie să alegi o tunsoare de lungime medie. Iar posesoarele de bucle grațioase pot purta coafuri de orice lungime, evitându-le doar pe cele grafice.

Există și o serie de tunsori pentru par ondulat și față ovală care trebuie evitate sub orice formă. Astfel, printre coafurile nerecomandate sunt dreadlockurile afro-americane și codițele împletite în față. Coafurile date nu sunt potrivite pentru domnișoarele cu o astfel de formă a feței, creând un aspect prea dur.

colaj mai multe femei tunse cu fata ovala
O față ovală se caracterizează prin absența unor elemente contrastante

 
Adauga un comentariu