Stiri si curiozitati

Coafuri simple păr mediu: Cum să obții un look superb în doar 5 minute

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Coafuri simple păr mediu Cum să obții un look superb în doar 5 minute
O aranjare cu volum alături de o panglică în stilul lui Brigitte Bardot îți va crea un look absolut excepțional

Pentru a-ți face coafuri simple pe păr mediu ai nevoie doar de puțină imaginație. Părul de lungime medie îți permite să faci o varietate imensă de coafuri. Alegerea depinde de imaginea pe care dorești să ți-o creezi. De asemenea, aceasta trebuie să corespundă stării tale de spirit, vârstei și timpului disponibil pentru coafarea părului.

În cele ce urmează vei găsi mai multe idei de coafuri minunate pe care le poți face foarte ușor singur în doar câteva minute, fiind potrivite pentru orice vârstă. Dacă vei încerca să realizezi fiecare coafură dintre cele propuse cu siguranță vei găsi acel look care ți se potrivește cel mai mult. Este mai bine să începi cu cea mai simplă coafură. De exemplu, o coadă de cal este o opțiune foarte la modă și ușor de realizat.

o femeie coafata in coc
O coafură extrem de actuală este cea asemănătoare cu a personajului Daenerys din celebrul serial

Coafuri simple păr mediu: Cum să identifici look-ul potrivit pentru imaginea ta

Printre coafurile ușoare, cocul de balerină ocupă cu siguranță primul loc in selecția dată. Această coafură este extrem de ușor de purtat atât la locul de muncă, cât și la o cafea cu un prieten. Multe dintre mirese sau chiar nașe, folosesc acest look pentru a merge la nuntă.

O coadă tapată este extrem de potrivită pentru birou și întâlnirile de afaceri. Cu toate acestea, dacă o decorezi cu un ac de păr frumos, și în tandem cu o rochie de seară, aceasta va crea un aspect destul de romantic și elegant. Coafura dată poate fi purtată și puțin mai dezordonată, iar câteva bucle în față îți vor completa perfect imaginea.

colaj femeie cu parul mediu coafata
O coadă tapată este extrem de potrivită pentru birou și întâlnirile de afaceri

O aranjare cu volum alături de o panglică în stilul lui Brigitte Bardot îți va crea un look absolut excepțional. Pentru a te coafa în acest mod trebuie să separi o parte din păr în sus și să îl tapezi. Ulterior, acesta trebuie prins cu un fixativ pentru păr.

Ulterior, folosește șuvițele de la tâmple, acestea îți vor susține volumul obținut în partea de sus a capului. După care folosește o panglică pe care să o fixezi  coafura în jurul capului. Acest look este extrem de potrivit pentru o cină romantică sau pentru un eveniment special.

Idei actuale pentru un look inedit: Cum să te coafezi pentru a arăta în pas cu trendurile actuale

Unul dintre cele mai în trend look este cocul împletit jos. Această coafură este extrem de versatilă. De asemenea, ea va arăta grozav atât ziua la birou, cât și seara la o întâlnire romantică. De asemenea aceasta se potrivește și pentru a ieși la o plimbare când ești plecată într-o vacanță. Avantajul acesteia este că o poți face în doar 5 minute.

colaj mai multe femei cu parul mediu coafate diferit
Dacă vei încerca să realizezi fiecare coafură dintre cele propuse cu siguranță vei găsi acel look care ți se potrivește cel mai mult

O coafură extrem de actuală este cea asemănătoare cu a personajului Daenerys din celebrul serial. Avantajul coafurii constă în faptul că aceasta va arăta grozav pe părul de orice culoare. Apropo, dacă părul „nu este la prima prospețime” este și mai bine. De asemenea, aceasta este una dintre puținele coafuri care vor arăta elegant și îngrijit fără a te spăla în prealabil pe păr.

Printre cele mai în top coafuri simple pe par mediu se încadrează și valurile ușoare de plajă. Această opțiune este ideală pentru zilele fierbinți de vară și plimbările răcoroase de seară. Înainte de a te decide asupra unei coafuri, amintește-ți că pentru a crea bucle naturale luxuriante, vei avea nevoie de instrumente termice, precum o placă de îndreptat sau un ondulator. De asemenea, pentru fixarea buclelor vei avea nevoie și de produse de coafat.

femeie cu parul mediu coafata in doua cozi
Părul de lungime medie îți permite să faci o varietate imensă de coafuri
Adauga un comentariu