Stiri si curiozitati

Codițe împletite în față: Cum să obții rapid un look perfect

Publicat: 20 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Codițe împletite în față Cum să obții rapid un look perfect
Pentru a reuși să realizezi împletitura acasă vei avea nevoie de o spray fixativ sau de mousse

În ultima perioadă, tot mai multe fete își fac codițe împletite în față. Această coafură este extrem de ușor de realizat, fiind o alternativă bună a părului prins. Chiar dacă fetele preferă părul pur și simplu liber și rar și-l coafează, acest mod de a prinde părul este tot mai popular.

Pentru a realiza această coafură nu ai nevoie să urmărești diverse cursuri speciale sau să cunoști tehnici complexe. De asemenea, aranjarea părului astfel nu necesită prea mult timp. Această coafură este una extrem de romantică și elegantă, fiind potrivită pentru diverse evenimente. Mai mult de atât, în modul dat și-au prins părul mai multe vedete, apărând cu această coafură pe covorul roșu.

fata care are doua codite impletite in fata
Cu siguranță că o coafură de acest gen trebuie însoțită de un machiaj corespunzător

Codițe împletite în față: Cea mai potrivită coafură pentru evenimente deosebite

Această coafură romantică este extrem de ușor de realizat. Primul pas pe care trebuie să-l faci este să împarți părul în două secțiuni mari. Ulterior, trebuie să iei șuvițe mai mici din secțiune pe care le împletești. Farmecul acestei coafuri este faptul că îți oferă posibilitatea să experimentezi la nesfârșit.

Cu ajutorul codițelor împletite vei evidenția trăsăturile frumoase a feței tale. Această coafură este potrivită atât pentru brunete, cât și pentru fetele cu părul blond. O coafură asemănătoare a fost purtată cu mândrie și demnitate de actrițele celebrului serial „Game of Thrones”.

fata care are doua codite impletite in fata
Cu ajutorul codițelor împletite vei evidenția trăsăturile frumoase a feței tale

De cele mai multe ori, Daenerys a apărut în serial cu părțile laterale a capului împletite în cozi neobișnuite. Acestea pot fi încercuite în jurul capului și fixate în partea de sus a capului cu agrafe invizibile. Pentru a evidenția coafură este important să alegi atât machiajul, cât și ținuta potrivită. Împletitura nu poate fi asociată cu un machiaj prea strident, precum este smokey eyes.

Cum să-ți împletești codițele: Pașii pe care trebuie să-i urmezi în realizarea coafurii

Cu siguranță că o coafură de acest gen trebuie însoțită de un machiaj corespunzător. În cazul în care ai ochii mici și căprui, cosițele împletite îți vor accentua și mai mult profunzimea privirii. Este important ca atunci când realizezi coafura, părul tău să fie perfect spălat și îngrijit. Aranjarea părului în modul dat nu este indicat persoanelor care suferă de coji și mătreață în cap.

Pentru a reuși să realizezi împletitura acasă vei avea nevoie de o spray fixativ sau de mousse. Acesta te va ajuta să-ți faci firile de păr mai ascultătoare. Pentru a pieptăna foarte bine părul folosește un pieptene mare cu dinți fini. De asemenea, vei avea nevoie de clame de păr pentru a prinde codițele.

fata care are doua codite impletite in fata
Această coafură romantică este extrem de ușor de realizat

Codițele împletite în față sunt potrivite pentru școală, muncă, viață de zi cu zi, plimbări și călătorii. Însă, tot mai multe persoane preferă acest mod de aranjare și pentru evenimente speciale. Coafura este extrem de potrivită pentru ținute ușoare de vară.

Unul dintre avantajele codițelor împletite în față este faptul că pot fi realizate și pe o lungime medie de păr. Astfel, nu contează dacă ești posesoarea unei bogății capilare de o lungime peste medie sau ești tunsă scurt, codițele vor avantaja orice lungime și orice culoare a părului.

fata care are doua codite impletite in fata
Pentru a realiza această coafură nu ai nevoie să urmărești diverse cursuri speciale

Adauga un comentariu