Stiri si curiozitati

Machiaj de seară ochi căprui: Nuanțele potrivite pentru o apariție de excepție

Publicat: 20 dec. 2021
Machiaj de seară ochi căprui Nuanțele potrivite pentru o apariție de excepție
Pentru a obține un machiaj de seară pentru ochi căprui absolut senzațional este bine să alegi culoarea verde, maro, liliac, roz sau auriu

Atunci când vine vorba de un machiaj de seară pentru ochi căprui, acesta trebuie realizat cu produse cosmetice de bună calitate. Din cauza luminii artificiale, în timpul nopții, machiajul de seară își pierde din intensitatea culorilor. Astfel, pentru a obține efectul de „wow”, pentru machiajul de seară sunt potrivite culorile în tonuri întunecate, îndrăznețe și foarte intense.

Machiajul de seară pentru ochi căprui trebuie realizat astfel încât să îți pună în evidență ochii. Aceștia trebuie să strălucească chiar dacă lumina este artificială. Pentru a obține un machiaj de seară perfect, trebuie să folosești un fond de ten care va reuși să uniformizeze tonul pielii. De asemenea, folosirea unui stick care acoperă foarte bine imperfecțiunile tenului te va ajuta să controlezi strălucirea tenului.

femeie cu ochi caprui machiata de seara
Trebuie să-ți alegi și rujul în conformitate cu machiajul de seară pentru ochi căprui

Machiaj de seară ochi căprui: Produse necesare pentru realizarea unui machiaj deosebit

La fel ca în cazul machiajului de zi pentru ochi căprui, pentru realizarea unui machiaj de seară  mai complicat ai nevoie de mai multe produse. Printre produsele necesare realizării unui machiaj absolut excepțional se numără corectorul, pudra, fardul de pleoape, iluminatorul, rujul și rimelul.

Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files.Unsupported image type. GD driver is only able to decode JPG, PNG, GIF or WebP files. GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni sub dărâmături
GALERIE FOTO. Imaginile dezastrului, după cutremurele din Turcia. Clădiri rase de pe fața Pământului, oameni...

Cu ajutorul corectorului și a pudrei pentru față vei reuși să obții un finisaj al machiajului absolut fabulos, reușind să acoperi roșeața, cearcănele și alte pete de pe față. Aplicând aceste produse vei reuși să obții o piele uniformă și netedă.

Pentru a pune ochii căprui în evidență cu ajutorul machiajului de seară este bine să optezi pentru un fard de pleoape extrem de bine pigmentat. Astfel, vei reuși să obții un machiaj strălucitor și culori intense. În momentul în care îți alegi fardul pentru pleoape trebuie să te gândești la faptul că acestea trebuie să-ți evidențieze ochii, să creeze profunzime și să-ți ofere un aspect misterios.

femeie cu ochi caprui machiata de seara
Specialiștii spun că pentru machiajul de seară pentru ochi căprui sunt foarte potrivite nuanțele roșiatice

Dacă te gândești să renunți la aplicarea iluminatorului, greșești considerabil. Iluminatorul, conform specialiștilor și artiștilor în make-up, este cheia machiajului de seară. Acesta iluminează fața, în anumite zone, punându-ți în valoare trăsăturile feței. De cele mai multe ori, iluminatorul se aplică pe pomeți, vârful nasului, cearcăne, bărbie și în centrul frunții.

Trebuie să-ți alegi și rujul în conformitate cu machiajul de seară pentru ochi căprui pe care vrei să-l realizezi. Acesta trebuie să fie în tonuri intense, fiind într-o armonie completă cu nuanța aleasă pentru pleoape. De asemenea, trebuie să știi că nu toate culorile de ruj și de farduri sunt potrivite pentru ochii căprui.

Machiaj simplu de seară ochi căprui: Cele mai potrivite nuanțe pentru un look senzațional

Pentru a obține un machiaj de seară pentru ochi căprui absolut senzațional este bine să alegi culoarea verde, maro, liliac, roz sau auriu. Acestea nuanțe sunt cele mai festive, fiind foarte potrivite pentru un machiaj de seară.

femeie machiata de seara care isi tine mainele la nivelul capului
Pentru realizarea unui machiaj de seară pentru ochii căprui mai complicat ai nevoie de mai multe produse

Specialiștii spun că pentru machiajul de seară pentru ochi căprui sunt foarte potrivite nuanțele roșiatice, accentuând intensitatea culorii ochilor. Chiar dacă ochilor căprui li se potrivesc absolut orice nuanță, există totuși câteva care nu sunt indicate de a se folosi pentru machiajul de seară. Printre aceste nuanțe se numără culorile foarte deschise de verde și albastru.

Pentru un machiaj simplu de seară la fel ca și în cazul machiajului simplu de zi pentru ochi căprui, poți folosi farduri cu nuanțe de bej, albastru închis, auriu, mov și argintiu. De asemenea, trebuie să te orientezi și după intensitatea culorii ochilor, dacă ochii tăi sunt de o nuanță mai închisă poți alege farduri ceva mai jucăușe. Poți folosi și creionul de ochi care îți va accentua forma ochilor.

Cele mai multe femei optează pentru un machiaj simplu dar care să-i creeze un efect de privire pătrunzătoare. De asemenea, este important să alegi o culoare care să-ți valorifice ochii și să îți creeze o privire profundă. Specialiștii recomandă și nuanțele de cărămiziu și bej pentru machiajul simplu de seară pentru ochii căprui.

Pentru a reuși să creezi un machiaj de seară simplu pentru ochi căprui este important să aplici o bază cremoasă pe pleoape, înainte de a aplica un fard de pleoape. Atunci când vrei să realizezi un machiaj de seară pentru ochi căprui este bine să experimentezi culori noi și nuanțe strălucitoare, combinate armonios, vei obține un look absolut senzațional.

femeie cu ochi caprui care isi tine mana pe fata si este machiata de seara
Machiajul de seară pentru ochi căprui trebuie realizat astfel încât să îți pună în evidență ochiiAdauga un comentariu