Titlurile zilei

Codrin Nicoară nu a mers la înmormântarea soției sale, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară! A evitat orice contact cu familia artistei, dar a trimis o coroană de flori! Gestul său a ridicat multe semne de întrebare!

Publicat: 28 dec. 2020
Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni la cimitirul
Mezzosoprana Maria Macsim Nicioară și colegii artistei la slujba de înmormântare

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum, iar soțul ei nu a participat la înmormântare. Mai mult decât atât, nici la priveghi nu a participat. Cu toate acestea, a trimis o coroană de flori. De ce a evitat orice contact cu familia artistei este greu de spus. Cert este că în ziua în care mezzosoprana a plecat de pe pământ, cel ce i-a fost soț nu a venit să o vadă pentru ultima dată

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum. Soțul artistei nu a venit la priveghi și nici la înmormântare, însă a trimis o coroană de flori. Apropiații lui Codrin Nicoară au spus că el a evitat orice contact cu familia artistei și a circulat un zvon prin care se spunea că acesta nu s-ar fi simțit bine. Nu mulți cred în acest zvon însă. Oricum ar fi fost, Codrin Nicoară nu a fost alături de cea care i-a fost soție în ultima zi de pe pământ, iar asta ridică mari semne de întrebare.

Sâmbătă, la cimitirul „Sf. Petru și Pavel”, Maria Macsim Nicoară a fost condusă pe ultimul drum de prieteni, colegi și familie. Brațe de flori și coroane pe care erau scrise mesaje emoționante au fost depuse lângă sicriul alb al artistei. La slujba de înmormântare a participat un sobor de preoți, printre care și preotul Ovidiu Hereș, soțul surorii Mariei Macsim Nicoară.

Niciunul dintre cei prezenți la înmormântarea artistei nu a crezut într-un accident

Apropiații artistei au participat la înmormântare cu inima frântă. Niciunul dintre cei prezenți acolo nu au crezut și nu cred într-un accident. În același timp, toți sunt conștienți că este aproape imposibil de dovedit că mezzosoprana ar fi fost împinsă pe scări sau agresată în vreun fel. Ce este greu de înțeles este modul în care a reacționat Codrin Nicoară atunci când ar fi găsit-o pe artistă căzută pe scări. Pe 9 mai, în jurul orei 23:00, pianistul Codrin Nicoară o găsește pe artistă căzută la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețineau în Aroneanu. Din acel moment lucrurile par să scape de sub control. Codrin Nicoară își găsește soția în stare de semiconștiență și face un gest de neînțeles. În loc să sune la 112 și să cheme ajutor, o ridică și o duce într-o cameră, unde o lasă în pat. Poate că gestul său are o explicație, având în vedere că relația dintre cei doi se răcise considerabil și se pregăteau de divorț.

Ciudat este însă faptul că timp de 8 ore mezzosoprana a fost ținută de soțul ei în pat și nu a fost anunțată salvarea. Totuși, familia Macsim-Nicoară poza într-o familie model, în care problemele sunt inexistente. Codrin Nicoară a precizat în fața anchetatorilor că soția sa, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, a căzut pe scările interioare în formă de spirală după ce a consumat o cantitate destul de mare de alcool. El a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Colegii artistei au lansat ipoteze halucinante

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole. Asta susțineau colegii artistei. Mai mult decât atât, toți spun că nu este vorba despre niciun accident și cred că femeia a fost agresată sau împinsă pe scări de soțul ei, de Codrin Nicoară. Anchetatorii nu sunt însă la fel de convinși și încă adună probe. Totuși, întreaga poveste pare mai degrabă desprinsă dintr-un film polițist. Un film polițist pe placul lui Codrin Nicoară, soțul mezzosopranei. Apropiații familiei au spus că Nicoară era pasionat de filmele polițiste, de acțiune și de cărțile din aceeași categorie. Desigur, totul poate fi o simplă coincidență. Totuși, ce s-a întâmplat în casa familiei Macsim Nicoară?

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară venea vânătă la spectacole

Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane din anturajul artistei, inclusiv cu membrii familiei acesteia. Nimeni nu crede înr-un accident. Motivul? În majoritatea cazurilor nimeni nu crede în accident din cauza discuțiilor pe care le-au avut cu Maria Macsim Nicoară, înainte de „accident”. Una dintre colegele artistei a discutat cu reporterii BZI și a relatat câteva întâmplări delicate. A observat de multe ori semne de violență pe corpul femeii, urme mascate discret.

„Da, am văzut vânătăi pe corpul Mariei. Pe mâini și pe picioare. Nu mi-a spus clar că a bătut-o Nicoară, dar mi-a spus că era foarte violent… Jur că mi-a spus asta… Nu vorbea mereu despre ce i se întâmplă. Mi-a spus de divorț și am sfătuit-o să pună punct…”, a spus una dintre colegele Mariei Macsim Nicoară.

În casa din Aroneanu a pus tot ce avea

Familia mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a precizat că toate economiile ei s-au dus către casa în care locuia alături de Nicoară, în Aroneanu. Acolo a investit bani și sentimente. Voia să aibă casa ei, în care să fie fericită. Nu s-a bucurat prea mult de ea pentru că relația dintre ea și soț s-a răcit considerabil, iar problemele parcă apăreau din senin. Familia ei a precizat că Nicoară i-ar fi dat termen să plece din casa din Aronenu în această vară. Nu ar fi vrut să facă asta. Le-a povestit și colegilor despre asta.

„Ea se temea să o ia de la capăt, să renunțe la tot. Ea a făcut foarte multe lucruri în casă, din banii ei. A mai trecut o dată printr-o relație din care a plecat cu mâinile în buzunar. Nu voia să se întâmple asta din nou și de aceea a ținut să rămână lângă Nicoară”, a precizat aceeași colegă.

Scenele de violență dintre Maria Macsim Nicoară și soțul ei Codrin Nicoară au fost confirmate de surse din cadrul anchetei

Ceea ce s-a vehiculat imediat după „accident”, adică faptul că Nicoară era agresiv cu soția sa, se confirmă. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că au fost stabilite două episoade de violență între soți, dar nu s-a putut stabili dacă în seara „accidentului” a existat un asemenea episod. Anchetatorii au ajuns la o concluzie clară. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a suferit leziunile care au trimis-o în stare critică la spital după ce a căzut pe scări. Nu se poate spune însă dacă soțul ei, Codrin Nicoară, a împins-o sau dacă a căzut accidental. Asta ar trebui să se stabilească în curând, însă ancheta este extrem de dificilă.

Comentarii
 • normal că n a venit că l lua la bătaie toată lumea de acolo. sigur îi era rău că l tine carmen ocupat și mai e și tătic și e ocupat să schimbe pamperși .ai grije carmen că o să te trezești și tu cu veorica ionuț și ieti omul zăpezilor că-ți bagă furtunul pe gât 😉

 • Ba,dar Justiția chiar doarme?
  Chiar și faptul că nu a fost la înmormântare spune enorm…dc nu se redeschide ancheta?
  Adică dacă femeia a murit,criminalul scapa nevinovat?
  Pai e clar ca el a împins-o,sa ramana cu casa,sa se mute cu curva si plodul!

 • Cu siguranță totul a plecat de la bani. Omul va scăpa basma curată iar absența sa la înmormântare este firească. Femeile nu pricep că un bărbat în familie are o limită în toate dar ele vor mai mult, mai mult și iar mai mult. Este o consecință a vremurilor prezente când unii idioți au dat aripi femeilor ca briciul dat maimuței.

 • A facut bine ca nu a venit la inmormantare dar va trebui sa traiasca cu privirile celor care-l cunosc. Este bine ca ultima lui amintire traita cu sotia nu e cea in care aceasta este in sicriu ci aceea in care a agresat-o si apoi s-a uitat la ea cum agonizeaza. Si este un semnal pentru toate ce vor urma ei: oricand viata lor poate fi curmata si adevarul va fi imposibil de stabilit. Pentru ca el va deveni mai calculat si mai rafinat. Nici macar nu se va mai obosi sa le loveasca sau sa permita ca ele sa se planga cuiva…doar va decide ca ele il incurca si trebuie sa dispara.
  Dumnezeu sa o odihneasca!

 • Chiar daca erau in proces de divort, gestul nu se explica (acela de a nu fi chemat salvarea) decat daca a vrut ca ea sa moara. Mai mult ca sigur a impins-o pe scari. Sa speram ca adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Crima perfecta (ma rog, lovituri cauzatoare de moarte) nu exista.

 • Familia perfectă de criminali….un alcoolic violent,un avocat narcoman,un medic cu trecut dubios…alibiul perfect…crima perfectă…săraca femeie,nu a avut nici o șansă…
  Doamnelor,nu lăsați să se ajungă la asta…puneți punct dacă aveți vreun specimen de genul acasă…

 • …un aspect care nu trebuie complicat: au chemat salvarea cand au constatat ca ea nu mai poate vorbi, nu mai poate povesti cuiva ce s-a intamplat. Cat timp a fost lucida si a putut spune ceva s-au uitat la ea, s-au certat cu ea, au refuzat poate solicitarile ei de a chema pe cineva, de a-i da un telefon sa sune chiar ea acasa sau la 112. Pentru ca cei din familia lui au fost acolo toata noaptea sau au tinut legatura telefonic ori prin mail-uri, toate aceste dovezi ulterior sterse. Dar nu exista crima perfecta!

 • A impins-o cu brutalitate pe scari si normal cand se intampla asa vine si voma ca i-a intors stomacul pe dos planarea in aer si apoi pe partea cealalta o simpla cazatura daca ar fi fost se prindea si ea de balustrada scarilor impactul nu ar fi fost cu consecintele bucati de creier zdrobit. Ceva fracturi daca ar fi cazut ea dar nu asa sa ajungi in asemenea hal . O simpla cazatura pe scari in spirala nu produce asemenea consecinte. Apoi animalul criminal i-a turnat bautura pe gat in pat ca sa doarma, normal ca a vomat din nou. apoi a lasat-o sa agonizeze. Ca el are si copchil cu aia intareste convingerea ca el este autorul, ca nu s-a dus la funeralii … poate si criminalii au remuscari la un moment dat

 • Sotul criminal a lasat-o sa agonizeze pana si-a pierdut cunostinta ca sa nu poata vorbi, sa nu poata spune nimanui adevarul ca el a impins-o cu forta pe scari. O iubea pe cealalta si Maria trebuia sa dispara

 • asta care isi zice eugen anonimul ieseanul si vasile ii aceiasi minte bolnava .eu zic asa ca poate fi unu din astia 5 cum bine a scris ginecologu .adica poate fi ieti al zapezilor sau ma-sa sau frasu ,amanta sau geani fostul sot .oricare din ei poate sa scrie porcarii si daca va uitati la toate articolele despre maria la toate gasiti aceleasi comentarii de rau la adresa bietei femei .de unde stim ca frasu e narcoman ?cat de idiot esti daca tu crezi ca cei care comenteaza nu sunt apropiati ai artistei si poate chiar din familie si care stiu bine ce monstri is ai lu nicoara ?da de ma-sa ca e o betiva si o panarama de-o stie tot orasul stiai ?ca aproape ca a omorat niste biete femei in maternitate stiai ?ce tot ii tragi cu banii la toate articolele despre artista ? avea banii ei femeia pe care i-a muncit si i-a meritat nu statea ea la mila unei lipitori ca nicoara .ce sa vrea mai mult decat sa fie respectata si iubita nu stoarsa de bani si inselata pe toate drumurile cu studentele de la conservator si cu curve de la tara !

 • ,,ionica,, cu aia mica , bre dovezi sunt nu-ti fa grija .ca nu i-a pus catusele inca asta nu inseamna ca nu sunt dovezi .unele dovezi le vedem si cu ochiul liber mai ales ca a lasat-o sa zaca 8 ore pana a fost inconstienta ca sa nu mai poata sa vorbeasca .alta dovada e ca i s-a bagat fortat alcool .si mai sunt cateva dar nu ti le dau pe tava ca le stii doar esti implicat in toata povestea asta .

 • Catre Evaluation, asa este ai dreptate. Au tinut-o intentionat pana a devenit inconstienta. Loviturile la cap au fost fix in zona care raspunde de memorie. Dar cazul nu e chiar asa de greu de aceea mi se pare dubios ca anchetatorii nu au tras concluziile pana acum. De pe camerele de luat vederi din Aroneanu se putea vedea cine a circulat in noaptea aia. Firma de telefonie a sotului trebuia contactata si de acolo nu se pot sterge apeluri chiar daca el le stergea din telefon. Maica-sa fiind doctor si cu fratele avocat e de la sine inteles ca l-au sfatuit pe sot ce sa faca in asa fel incat sa poata scapa. Si firmele de telefonie ale fratelui si mamei ar fi trebuit sa puna la dispozitie desfasuratorul apelurilor. Mai exista si declaratiile date anchetatorilor de catre cei care au stiut situatia cu bataile, cu faptul ca el traia pe spinarea Marinelei si ca el hartuia sexual alte femei pe langa faptul ca se culca cu altele de ani de zile. Aici s-a intervenit ca sa se treneze ancheta si nu sunt singurul care banuiesc ca familia lui are relatii destule care sa intervina si sa zadarniceasca ancheta. De aceea familia Marinelei trebuie sa insiste si sa gaseasca persoane incoruptibile care sa preia cazul pana la rezolvarea acestuia. Nu exista crima perfecta.

 • Măi Ionică noi așteptăm să vedem că-și face ,,sama,, așa cum ,,spume,, lumea 😀 Avem răbdare, să vedem cât îl mai rabdă Dumnezeu.

 • Referitor la frate.su , e un jurist de doi banuti la o firma de pepene galben in bucuresti. Violent verbal, cu vrajeala intelectuala nu a facut decat sa il sfatuiasca pe Codrin ce si cum ca totul sa fie perfect vandabil catre procurori. Treaba ca e narcoman sau nu, se poate vedea din privirea idioata cu care se afiseaza pe facebook. Toti imoreuna cu masa au pus la cale ce sa spuna. Trebuie bagati toti ptr tainure si crima

 • „Ieseanule” esti prosti de bubui! Adica vrei sa zici ca haimanaua de barba-su i-a dat aripi Mariei? Artista avea un renume cu mult inainte sa-l cunoasca pe Mpulea spataru. Hiena a vazut-o vulnerabila dupa divortul de primul sot si a sarit ca un profitor ce este. N-a fost in stare sa termine nici doctoratul in 7 ani, n-a fost in stare sa aiba un servici ca lumea nicaieri dupa ce l-au dat afara de la universitatea de arte. Tot ea s-a rugat la colegiul de arta sa-l primeasca si unde are juma de norma si acum. Transmit celor de la Bancila sa nu-l mai tina in brate si sa-i faca vant pana nu si-o face poftele cu vreo eleva sau profesoara natanga.

 • Eva ne-am potoli daca nu am fi provocati de aia care o jignesc pe Mery si dupa moarte. Stim cine sunt degeneratii care fac asta si trebuie sa li se dea o replica. Sa nu-i mai suporte Dzeu pe ei si sa-si primeasca pedeapsa pentru crimele facute cu gandul, vorba si fapta!

Adauga un comentariu